Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeli pregovori

Niko Kovač želi u Bayern dovesti Realovu zvijezdu

Luka Modrić i Isco
Foto: Reuters/Pixsell
07.12.2018.
u 20:29

Nakon što je Santiago Solari preuzeo momčad od Julena Lopeteguija, Isco više nije u kombinacija i želi napustiti Santiago Bernabeu

Bayern je pokazao interes za Realovu zvijezdu Isca. Naime, pregovori su već počeli, a naš Niko Kovač ne skriva namjeru španjolskog reprezentativca dovesti u München, piše Bild.

Nakon što je Santiago Solari preuzeo momčad od Julena Lopeteguija, Isco više nije u kombinacija i želi napustiti Santiago Bernabeu. Modrićev suigrač bio je među važnijim igračima Zinedinea Zidanea koji je nakon prošle sezone otišao iz Madrida.

>> Pogledajte video: Modrićeva karijera iz snova

U zadnje vrijeme Isco igra sve manje, a mediji sumnjaju kako se Realov veznjak na prvom treningu sukobio s novim trenerom Solarijem.

Isco s Realom ima ugovor do 2022. godine uz otkupnu klauzulu od 700 milijuna eura. Dođe li do transfera taj iznos će biti znatno manji.

Bavarci su nedavno objavili kako se spremaju velike promjene u momčadi. Isco bi mogao naći mjesto u Kovačevoj družini, jer su Robben i Ribery najavili da na kraju sezone odlaze iz Bayerna.

Luka Modrić i Isco
1/6
Ključne riječi

Komentara 8

PR
prajdali100
21:32 07.12.2018.

Iduće godine Real će izgledati sasvim drugačije.Ide velika metla.

DU
Deleted user
20:59 07.12.2018.

Kaj, nije Modrić??? Bemu miša, baš sam se ponadal da bumo sad čitali "lova do krova" - a ono ništ od toga. Šmrc!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:41 07.12.2018.

Ovako nešto ne bi napisao niti Flak koji tulumari sa Alačem i miješaju neku brlju sa bunikom..... Tko uopće ozbiljan doživljava Kovača trenutno u Bayernu gdje ima status Dead man walking ? Da li bi sam novinarčić ispunio makar jeftinu a ne par desetina milja tešku želju nekoga tko je u odlasku samo to još ne kuži ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije