Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema predaje

Nike i HNS pripremaju zlatne dresove za Hrvatsku

'sport....zagreb...07.10.2006. stadion maksimir - kvalifikacijska utakmica za euro 2008/ hrvatska-andora/srebric snimio: marko lukunic'
'lukunic marko'
15.10.2009.
u 13:40

Već su Zorislav Srebrić i društvo iz HNS-a razgovarali s predstavnicima Nikea o dizajnu novih dresova.

- Bit će i ta treća garnitura dresova zlatna, a ostaju one naše dvije tradicionalne garniture. Dok sam ja ovdje, kockice se neće mijenjati. S tim da smo upozorili na to da bi ubuduće na leđima trebala prevladavati crvena, a ne bijela boja. Evo, protiv Kazahstana morali smo igrati u plavim dresovima baš zbog previše bjeline na poleđini dresova - kaže Srebrić.

Nike je potvrdio da su pripremljeni vrhunski materijali za nove dresove, no konačnu riječ, pogotovo kad je o dizajnu riječ, mora dati Hrvatski nogometni savez pa će do pokretanja proizvodnje biti još mnogo konzultacija.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
23:10 15.10.2009.

kockice plavi kikiriki di je zlatna

SB
sbb
14:17 15.10.2009.

zlatni dresovi.... odlicno srebricu.... mozda dodat i koju petokraku....

MI
miliceto
14:18 15.10.2009.

Odlicna ideja, zuta boja ce da ih asocira na pivo, a mogli bi ste i jedan mikrofon da stavite na dresu. Pa da se sete ljudi sta treba raditi posle tekme,treninga,itd......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije