Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI PIŠU O TOME

Modrićeve riječi snažno odjeknule u svijetu: Je li otkrio previše?

Luka Modrić Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.06.2018.
u 10:24

Hrvatski kapetan Brazilcu je nakon utakmice izašao u susret, a riječi koje mu je uputio snažno su odjeknule nogometnim svijetom.

Neymar je bio jedan od junaka pobjede Brazila nad Hrvatskom 2:0.

Nakon utakmice zvijezda PSG-a prvo je na terenu razmijenila dres s Ivanom Rakitićem, a onda je ušao u svlačionicu Hrvatske i zatražio dres s potpisom Luke Modrića.

Hrvatski kapetan izašao mu je u susret te mu dao dres i pritom, čini se, otkrio transfer o kojem već nekoliko mjeseci bruji cijeli svijet.

– Čekamo te u Madridu – poručio je Luka Brazilcu te tako jasno dao do znanja da bi ovog ljeta mogli svjedočiti najvećem transferu u povijesti nogometa, uvjereni su strani mediji.

Neymar bi nakon samo godinu dana mogao napustiti PSG u koji je stigao prošlog ljeta iz Barcelone za 222 milijuna eura. Sve se glasnije priča da će ovog ljeta u Real i to u novom rekordnom transferu, jer PSG sigurno neće pustiti svoju zvijezdu za manju svotu od one za koju je kupljen.

Luka Modrić Hrvatska Brazil
1/11
Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
12:20 04.06.2018.

Piše "dođi u Madrid", a ne piše "čekamo te u Madridu" - dakle Luka ga poziva, a ne objavljuje da je ovaj već pozvan..... Sad ne znamo jeli novinar htio dokazati svoj loš engleski ili je to clickbait naslov!

Avatar taqa
taqa
10:33 04.06.2018.

I onda je svizac zamotao čokoladu.

OL
OldybutGoldy
13:32 04.06.2018.

Matija Majdak, zakaj ne učiš engleski??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije