Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donna zablistala

Vruće na zabavi: Hrvatska tenisačica plijenila izazovnom haljinom

Donna Vekić
Foto: IPA/PIXSELL
1/5
30.06.2017.
u 21:03

Na zabavu je stigla s dečkom Stanom Wawrinkom, trećim igračem svijeta.

Donna Vekić (21) plijenila je prekrasnim izgledom na tradicionalnoj zabavi uoči Wimbledona koji počinje u ponedjeljak, a koja je održana u luksuznom londonskom Kensington Roof Gardensu.

 

Na zabavu je stigla s dečkom Stanom Wawrinkom, trećim igračem svijeta. Zanimljivo kako se na istom mjestu prošle godine prvi puta pokazala u javnosti s 11 godina starijim dečkom.

Njezina haljina imala je mnogo komentara na društvenim mrežama, a među njima su se isticali oni kako je 'zaboravila grudnjak u čednom Wimbledonu'.

Foto: WTA Tour

Dodajmo kako će Donna na startu turnira igrati protiv 20. godišnje Ruskinje Natalije Vihljanceve kojoj će to biti prvi nastup na Wimbledonu. Vihljanceva je trenutačno 65. tenisačica svijeta, što je osam mjesta slabije od Donne Vekić. Za mladu hrvatsku tenisačicu ovo će biti četvrti nastup na londonskom Grand Slamu, a do sada je samo jednom, 2014. prošla 1. kolo, no zapela je u drugoj rundi.

Komentara 5

Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:57 30.06.2017.

Jel i Kyrgios tu negdje u blizini🤘?

GV
golub Vaso
06:54 01.07.2017.

kokki je riješio, a i Borna

Avatar southman
southman
10:04 01.07.2017.

Nova Iva Majoli. Samo što je Iva "pobjesnila " nakon što je osvojila Roland Gaross, a ova puno prije ilo kakvog pravog rezultata !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije