Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNA UTAKMICA

Neobična odluka Hajduka uoči derbija. Cijela momčad je u karanteni

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
21.10.2023.
u 11:19

Momčad je i dalje u Splitu i odsjeda u hotelu Amphora na Žnjanu. Nakon jutarnjeg treninga igrači se uvijek vraćaju u hotel. To su ove sezone napravili samo prije utakmica protiv Dinama i PAOK-a

Ove nedjelje od 18 sati Hajduk igra derbi 12. kola HNL-a protiv Osijeka. Bijeli će na domaćem terenu pokušati započeti novi pozitivan niz nakon reprezentativne stanke kojoj je prethodio poraz 1:0 protiv Rijeke u Jadranskom derbiju. Splitski klub je ozbiljno shvatio ovu zadaću pa je momčad uoči utakmice poslana u karantenu.

Nekoć te to bila redovita praksa. Posljednjih godina momčad s Poljuda to čini samo prije najvećih i najvažnijih utakmica poput derbija protiv Dinama, finala Kupa ili europskih utakmica. Ove su sezone to učinili prije utakmica s Dinamom i PAOK-om.

GALERIJA Hajduk i Livaja nemoćni, Sopićeva Rijeka hit je prvenstva i sada veći favorit za naslov od Splićana

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/65

Momčad je i dalje u Splitu i odsjeda u hotelu Amphora na Žnjanu. Nakon jutarnjeg treninga igrači se uvijek vraćaju u hotel. Splitskoj momčadi će doista trebati puno koncentracije obzirom da momčad ima problema s ozljedama.

VEZANI ČLANCI:

Ferro i Uremović neće moći nastupiti, a Vušković trenira s juniorima, što na poziciji stopera ostavlja Šarliju, Eleza i Dialla. Upitan je i nastup Marka Livaje koji već neko vrijeme ima problema s ozljedama. Vraća se i Rokas Pukštas, no Ivan Leko nije rekao kada bi mogao nastupiti.

VIDEO Dalić: Nikad nismo bili ovako loši. Livaja mi nije odgovorio na poruku

Komentara 2

KP
Karlovacko pivo
12:12 21.10.2023.

To štosu u karanteni to im je izgovor ako izgube utakmicu a nadam se da hoće navijam za Slavonce

BU
bugatti
14:00 21.10.2023.

Dabogda sve izgubili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije