Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK CIBALIA

Kultni hrvatski klub u potpunom kaosu: 'Putovali smo minibusom 10-tak sati, neki su ležali na podu'

HNK Cibalia Vinkovci
20.10.2023.
u 21:30

Trener vinkovačkog drugoligaša bio je ogorčen poslije gostovanja u Dugopolju

Bivši hrvatski prvoligaš Cibalia nalazi se u velikim problemima, vinkovački klub već godinama se nalazi u financijskim dubiozama s kojima nikako ne izlaze na kraj. Trener nebesko-plavih Andrej Kerić otkrio je za portal Vinkulja kako su na gostovanje u Dugopolje putovali minibusom preko 10 sati. 

GALERIJA Cibalia je nekoć igrala europske utakmice, danas nemaju za plaće

1/3

- Nije potrebno uopće govoriti ni o sastavu, ni o očekivanjima od utakmice u Dugopolju. Volio bih da oni koji odlučuju o takvim stvarima objasne kako 25 odraslih ljudi, plus 25 velikih sportskih torbi, plus mreža s loptama i privatni ruksaci mogu stati u mini-bus u koji smo jutros sjeli i krenuli na jug - rekao je Kerić i prozvao tvrtku Polet. 

- Da se razumijemo, ne tražimo nikakav komfor. Mi smo ekipa koja je naviknuta ne dobivati plaću po dva, tri mjeseca, ekipa koja je naviknuta na isključivanje pumpe za navodnjavanje još prije mjesec dana. A svaki nogometaš zna što znači trenirati na tvrdom i grbavom terenu - rekao je i nastavio:

VEZANI ČLANCI:

- Mi smo ekipa koja je naviknuta da tereni nisu pokošeni, jer je kosilica svako malo pokidana, a i kad nije onda treneri i predsjednica iz svog džepa plaćaju gorivo. I tako dalje, i tako dalje. Dakle, nismo naviknuti na glamur, ali putovati minibusom desetak sati stisnuti kao sardine, a neki i na podu, sramota je za klub i sve one koji o tome odlučuju - izjavio je ogorčeni strateg Vinkovčana. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
15:35 21.10.2023.

Dinamo Vinkovci, Nekad veliki klub, uz Hajduk i Dinamo (ZG) prije 90e jedini hrvatski u prvoj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije