Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Nenad Bjelica: Plašim se onih čakija, ali nemam druge domovine osim Hrvatske

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
18.10.2021.
u 14:01

– Ovo je valjda bio izolirani slučaj, lijepo mi je u Hrvatskoj. Ovo je moja domovina, druge nemam. Više me brine ona čakija, nego samo vrijeđanje – jasno je rekao Bjelica.

Osijekov trener Nenad Bjelica pričao je u emisiji Sport nedjeljom, urednika i voditelja Ante Breke. Jedna od tema bio je i već ranije spominjani konflikt s Hajdukovim trenerom Jensom Gustafssonom kojemu je odbio pružiti ruku na Poljudu...

– Tijekom utakmice bio je iznimno agresivan prema meni nakon moje reakcije koja nije imala veze s njim. Zbog toga sam svima na klupi dao ruku, osim njemu... Nakon utakmice s Hajdukom, trebao sam podnijeti izvještaj HNS-u, no nisam to napravio jer nemam nikakve koristi od toga da se Hajduk kazni. Nemam nikakvih problema ni s kim. Nije problem u Gustafssonu, mogao je s druge strane biti i Guardiola. Stvar je vrlo jednostavna, ako me poštuješ i ja ću tebe poštovati... Nema veze tko je s druge strane, predsjednica ili čistačica. S Hajdukom nemam problema, nazvali su me čelnici kluba. Ovo je valjda bio izolirani slučaj, lijepo mi je u Hrvatskoj. Ovo je moja domovina, druge nemam. Više me brine ona čakija nego samo vrijeđanje – jasno je Bjelica podsjetio na huligansko urlikanje na zadnjem derbiju protiv Hajduka:

– To se valjda izgovara u afektu, jer su oni mislili da sam stao u obranu suca Bebeka. Ja nisam birao svoje roditelje, a da sam ih mogao birati, odabrao bih baš ovakve... Ali jako se ružne stvari događaju i u ložama gdje vodeći ljudi izgovaraju ružne stvari. Moramo krenuti od sebe i onda tek očekivati da navijači ne dogovaraju tučnjave.Sportski djelatnici moraju biti primjer ostalima... 

Ključne riječi

Komentara 4

RE
RedTree
13:25 19.10.2021.

Dobacivanje neprimjereno definitivno, ali i Bjeličini komentari o Bebeku promašeni i nepotrebni. I odbijanje rukovanja nije u duhu fair playa.

MA
Maui
14:19 18.10.2021.

Nenade, ne drami zbog šačice idiota.

AT
alojz.targus
15:15 18.10.2021.

I da to nije rekao ,svi Hrvati znaju ,da je NJIMA dobro u Hrvatskoj, Zato i jesu tu. U srbiji bi im bilo ,kao i srbima ,a to sigurno nije ni blizo ,ovoga života i poštovanja. Inače mislim da je gospodin Bjelica bio odličan nogometaš ,i dobar je sada dobar trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije