Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to moguće?

Nećete vjerovati kakav peh se dogodio Slavenu Biliću!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.08.2016.
u 10:41

Slaven Bilić ove sezone s West Hamom bi trebao barem ponoviti prošlogodišnji uspjeh

Slaven Bilić, hrvatski stručnjak na klupi West Hama, prije početka sezone engleskim medijima požalio se da se nisu pojačali onako kako su htjeli te da će teško parirati konkurentima koji su se znatno pojačali. Točnije, rekao je da je zadovoljan igračima koje su doveli, ali da im nedostaje onaj kapitalac kojeg su najavljivali, a tvrdi da ga nisu uspjeli dovesti jer su prekasno reagirali na tržištu. 

A ako je Slavenu to teško palo, posljednje vijesti past će mu još teže. Naime, Andre Ayew, igrač kojeg je ovog ljeta doveo za 23 milijuna eura iz Swanseaja, što je najveći transfer u povijesti kluba, ozlijedio se već u prvom susretu u novoj sezoni Premiershipa. I to prilično teško pa će njegov oporavak trajati najmanje četiri mjeseca, što znači da u 2016. godini više neće nastupati za novi klub.

Ayew se ozlijedio u 35. minuti susreta protiv Chelseaja te je uz bolnu grimasu napustio teren. Nakon toga prevezen je u bolnicu u kojoj je napravio dodatne pretrage i ispostavilo se da se radi o istegnuću tetive te da mu je potrebna operacija. Zbog toga ga dugo neće biti na travnjaku, a kada se i oporavi, vjerojatno će ići na Afrički kup nacija.

Tako će Bilić najskuplje pojačanje u povijesti morati čekati skoro do pred sam kraj sezone.

>>Slaven Bilić doveo najskuplje pojačanje u povijesti West Hama!

>>Slaven Bilić: Ovo je Hollywood, 
a mi želimo biti dio nečega velikog

Komentara 3

SE
seljacinaxxx
22:56 18.08.2016.

da nije imao pazeta uz kojeg se slepao bio bi na zacelju.a sve utakmice kada izgubi krivi sudci.zato mu i nisu dali ugovor duzi od godinu dana jer predosjecaju da je blefer,a ova ce ih sezona i uvjeriti u to poslije cega zbogom

KO
kodifan
14:50 18.08.2016.

poslije Ćire..Bilić naš najbolji trener...odmah ga treba vratiti u repku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije