Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA REPREZENTACIJA

Neće se ostvariti Zahovičeva prognoza

18.11.2003.
u 00:00

ZAGREB - Ubrzanom komunikacijom između Hrvatskog nogometnog saveza i Benfice Tomo Šokota uspio je jučer u 14 sati doputovati u Zagreb. Taj negdašnji Dinamov igrač i prije redoviti član mlade reprezentacije nasmiješena lica pozdravio je rodbinu u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.

Šokoti je to prvi poziv u A reprezentaciju nakon Jozićeva poziva za susret u San Marinu u kvalifikacijama za SP 2002. godine.

Uspjeli smo ga zamoliti za prve dojmove.

- Sretan sam što sam se vratio u reprezentaciju. Drago mi je što izbornik računa na mene. Najavio mi je poziv, spomenuo je čak i da će me zvati za dodatne kvalifikacije, ali nisam očekivao tako brzi poziv i da će me zvati za uzvrat u Ljubljani - rekao je Šokota, koji je, dakako, iz Portugala pozorno pratio što se događa s reprezentacijom.

- Naravno, gledao sam utakmicu na televiziji, znao sam da će Slovenija biti neugodna. Razgovarao sam prije utakmice puno sa Zahovičem. On je rekao da će biti 1:1 u Zagrebu, a 0:0 u Sloveniji. Nadam se da se neće ostvariti njegova prognoza, a ja ću pomoći u tome koliko god mogu - poručio je Šokota, dodavši da ne sumnja u uspjeh.

- Puno smo bolja reprezentacija i to trebamo i dokazati, uvjeren sam da ćemo to u Ljubljani i učiniti.

Šokota nije previše rekao o tome gdje sebe vidi u Barićevim planovima.

- O svojoj ulozi razgovarat ću s izbornikom. Sada sam se tek priključio momčadi, tu sam da pomognem kao i svi drugi, vidjet ćemo kako ćemo igrati, odnosno kakvi će biti moji zadaci - zaključio je Šokota, koji je odmah otputovao u Čateške Toplice.

Danijel Lijović

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije