Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Navijači Lyona kamenovali autobus Marseillea!

\'Lyon\'s Argentinian forward Lisandro Lopez (L) kicks the ball in front of Schalke\'s Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) during the UEFA Champions League football match Lyon vs Schalke 04 on Septem
PHILIPPE DESMAZES
08.05.2011.
u 21:55

"Vruć" i sramotan uvod imala je utakmica 34. kola francuskog prvenstva između Lyona i Marseillea.

Navijači domaćeg kluba napali su autobus koji je vozio igrače i stručni stožer Marseillea na utakmici na Gerlandu.

Tom prilikom kamenovali su vozilo, a izvještaji iz Francuske spominju da je bačen i suzavac. Navodno je osim Marseillovog autobusa napadnut i bus Lyona, no za to još nema potvrde, kao ni da su napad izveli navijači Marseillea.

Komentara 2

Avatar PTB
PTB
01:07 09.05.2011.

Hoće li Platini i Francizima zaprijetiti izbacivanjem iz Europe ako se ne riješe huligana?

99
99999
09:36 09.05.2011.

e Bravo! taman sam htio dati takav komentar! Ej, al pazi ovo, neredi u Njemačkoj, Švedskoj, Turskoj, gdje god želiš. U Austriji gdje je kao jako velika razina kulture navijači bace petardu izbiju Kochu bubnjić, nikom ništa. Mi Hrvati smo dežurne budale koje se lupa po glavi i trenira principijelnost. Kada su grci napadali bojse i torcidu u grčkoj, nikom ništa. A taj platini je govnar na kvadrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije