Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA POTVRDA

Navijač Hajduka osuđen poslije napada na TV snimatelja u Portugalu

Hajduk je u 3. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0
Igor Soban/PIXSELL
12.08.2022.
u 12:18

Poslije paklenog gostovanja na sjeveru Portugala svi su se Torcidaši vratili, osim jednog koji je priveden zbog fizičkog napada.

Nakon utakmice Vitorije i Hajduka, odigrane u srijedu u portugalskom gradu Guimaraesu, uhićen je jedan navijač splitskog kluba koji je napao televizijskog snimatelja. Kamere su zabilježile taj trenutak, javlja RTL

Uhićeni je izveden pred istražnog suca dok se ostatak navijača vratio u Hrvatsku. Odvjetnik Jose Carlos Faria kaže kako je uhićeni sve priznao.

- Gospodin je priznao zločin za koji je optužen i zbog toga je uvjetno osuđen na godinu i tri mjeseca zatvora.  Slobodno može otići u Hrvatsku, ali za vrijeme suspenzije ne smije počiniti nikakvo kazneno djelo. U suprotnom će ići u zatvor - priopćio je Faria.

Osim toga, zabranjeno mu je ulaziti na bilo koji stadion godinu dana - a novinaru mora platiti odštetu od 640 eura.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije