Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO DERBI

VIDEO Ante Čačić: Igrači Hajduka bit će motivirani protiv Dinama, očekujem dvosmjernu utakmicu

Zagreb: Ante Čačić održao konferenciju za medije uoči uzvrata protiv Ludogoretsa
Marko Lukunic/PIXSELL
12.08.2022.
u 09:06

Dinamo sutra igra derbi s Hajdukom, a susret najavljuje trener Ante Čačić

Trener Dinama Ante Čačić najavljuje sutrašnji derbi s Hajdukom. Konferenciju s Maksimira pratite uživo.

– Nadam se da će to biti pravi hrvatski derbi. Mi na raspolaganju imamo sve igrače koje smo imali u protekloj utakmici. Očekuje nas zahtjevna utakmica. Čeka nas vrlo gust raspored, ali imamo igrače koji mogu odgovoriti zadacima – rekao je Čačić u najavi.

Dinamo je u utorak izbacio Ludogorec, a Hajduk u srijedu prošao nakon gostovanja kod portugalske Vitorije u Guimaraesu.

– Imamo jedan dan više odmora od njih, ali derbi je poticaj za svakog igrača. Svi će dati sve što imaju tako da ne mislim da je to hendikep.

Nije htio govoriti o tome tko će igrati.

– Nakon današnjeg treninga vidjet ću u kakvom je tko stanju.

Kakav Hajduk očekuje?

– Posljednja utakmica s Hajdukom  s Superkupu bila je izjednačena, a zahvaljujući Kaliniću otišla je u jedanaesterce. Očekujem Hajduk koji će tražiti sva tri boda. Mislim da će to biti dvosmjerna utakmica – rekao je Čačić.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar petrolio
petrolio
09:17 12.08.2022.

iako sam i sam bio ogorčen zbog načina kako je dinamo igrao 2.poluvrijeme protiv ludogoreca s čak 2-3 igrača više, treba se nadati da će dinamo protiv hajduka igrati kako je igrao 1.poluvrijeme protiv bugara i onda hajduk nema šanse.. ako će dinamo igrati kao što je igrao 2.poluvrijeme, onda gubimo, to je jasno. slažem se da čačiću nije lako na početku prvenstva igrati svaka 3 dana i da mora balansirati igrače radi umora i ozljeda da se dobije maksimum, ali ono uvođenje 3 nova igrača odjednom pokazalo je kako to ne smije raditi. ok je da je izvadio 2 igrača s kartonima, ali 3.je trebao ostaviti barem još 15-20 minuta pa ga tek onda vaditi. kakogod, sretno sutra dinamo, pametno i borbeno na svaku loptu, tu hajduk ne smije biti u prednosti!

IM
Imota1
09:44 12.08.2022.

A vi kao niste motivirani protiv Hajduka!? Ajde Čačiću sadit smokve ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije