Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaludio Madrid

Na žalost navijača Intera, Perez je ipak gledao Matea Kovačića

Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Luka Modrić
Foto: Twitter
1/2
17.08.2015.
u 13:41

– Iako Real ima novca, vjerujte da se 30 i više milijuna eura ne daje za nekoga tko će grijati klupu

Mateo Kovačić pojačao je vezni red madridskog Reala, a sada se postavlja pitanje gdje će on igrati? Tema je to brojnih foruma danas, a većina je uvjerena u to da će Mateo, barem u početku, biti rezerva Modriću i Kroosu.

No, mladi hrvatski veznjak po potrebi može igrati i ofenzivnije, a u prilog mu ide činjenica da je Benitez inzistirao na njemu. On ga je pratio u Italiji i poznati su mu njegovi kapaciteti, a Mateov talent mogao bi eksplodirati u Realu. Isto tako, ne mora strahovati za minutažu jer sezona je duga i naporna, Real ima dosta utakmica, a Benitez je najavio dosta rotacija. Uz to, valja se prisjetiti jedne rečenice koju su španjolski mediji dobili od izvora bliskog klubu kada je Modrić stigao u Madrid. Mnogi su i njega vidjeli kao zamjenu.

– Iako Real ima novca, vjerujte da se 30 i više milijuna eura ne daje za nekoga tko će grijati klupu – rekao je tada izvor iz kluba, a Luka je dokazao da je to itekako točno.

Inače, iako je Realova ponuda došla kao ''grom iz vedra neba'', sada se piše kako je on zapravo dugo na njihovu radaru, htio ga je i Ancelotti, a sada je zeleno svjetlo dao i Benitez.

Nedavno su Real i Inter igrali prijateljski susret u kojem je Kova dominirao, odigrao je sjajno i tada do kraja zaludio Madrid.

"Nadam se da Perez nije vidio Kovačića kako igra", napisao je tada u komentaru jedan navijač Intera, u strahu da Mateo ne ode. No, na njegovu, ali i na žalost drugih navijača milanskog kluba, Perez ga je, očito, vidio.

U anketi vas pitamo: Hoće li Kovačić izboriti početnu postavu u Realu?

>>Mateo Kovačić postao je glavna vijest, evo što o transferu kažu navijači Reala!

>>Kovačićev transfer najveći je u hrvatskoj povijesti, prestigao je Modrića!

Komentara 8

TM
Tim_Minchin
14:02 17.08.2015.

nadam se da ce vjerojatno najbolji tehnicar u realu, isco, konacno dobiti vrijeme za uzivanje u freestylu dok gleda kovu i kako se igra nogomet...

Avatar štrumpf
štrumpf
15:31 17.08.2015.

Ne kužim naše novinare zašto uporno pišu kako je Realu Kovačić zapeo za oko u posljednih godinu dana do dve godine.. Ali Real intenzivno prati Kovačića još utakmice Dinamo - Real i već nekoliko puta su ga htjeli kupiti..

DU
Deleted user
19:22 17.08.2015.

Kovačić je tata mata nogometa, uspjet će u Realu 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije