Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPRKOS BOLESTI

Na proslavu vatrenih stigao i Ćiro! Publika ga oduševljeno nagradila skandiranjem

Zagreb: Svečanost posvećena Miroslavu Ćiri Blaževiću i igračima Dinama iz 1982. godine
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
18.12.2022.
u 23:20

- Ovo bih poklonio jednom čovjeku, koji je počeo ovo sve, Ćiri Blaževiću. Šefe, ovo je za vas, ovo je vaša medalja. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali vi ste uvijek trener svih trenera - posvetio mu je pobjedu nad Marokom Dalić.

Zlatko Dalić ponovio je uspjeh hrvatske reprezentacije i Miroslava Blaževića sa Svjetskog prvenstva 1998., kada su vatreni na svom debiju na Mundijalima osvojili brončano odličje. Nekadašnji i sadašnji izbornik dugo se znaju, imali su priliku surađivati i veliki su prijatelji. Tako je Dalić lijepo govorio o Ćiri nakon pobjede nad Marokom.

>> Brozović "poludio" na Trgu, pjevao i plesao s bakljom

- Ovo bih poklonio jednom čovjeku, koji je počeo ovo sve, Ćiri Blaževiću. Šefe, ovo je za vas, ovo je vaša medalja. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali vi ste uvijek trener svih trenera - posvetio je Ćiri pobjedu nad Marokom Zlatko Dalić.

Usprkos bolesti, Blažević se pojavio na proslavi vatrenih na Trgu bana Jelačića. Oduševljena gomila skandirala je velikanu hrvatskog nogometa 'Ćiro majstore' dok je ulazio na tulum vatrenih u Johann Franck.

- Zahvaljujem hrvatskim herojima, ovo je čudo. Hvala im, hvala i generalu Daliću, razveselili su hrvatski narod i afirmirali domovinu, napravili smo to i mi 98 i ja sam sada sretan i miran, opet su mi produžili život i ove dane uljepšali. Čestitam svima i ljubi ih njihov Ćiro - rekao nam je nakon brončane medalje naših nogometaša u Kataru. 

Komentara 12

PR
prajdali100
23:50 18.12.2022.

Ćiro je teško bolestan ali je ipak došao.Legenda.

LP
ljerka.p2911
23:32 18.12.2022.

Dragi Ćiro, hvala na svemu i Božiji vam blagoslov

BU
Bukva2
23:44 18.12.2022.

Ćiro vjeruj Njemu, vjeruj u ozdravljenje, On može sve. Volimo te Ćiro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije