Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu oprostio

Müller grubom usporedbom opisao Kovača kao trenera, kako će Niko prijeći preko ovoga?

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
08.01.2020.
u 17:06

Müller je imao težak period u klubu dok je momčad vodio Kovač. Štoviše, zbog njega je službeno zatražio odlazak iz kluba

Iako hrvatski nogometni stručnjak Niko Kovač već neko vrijeme ne sjedi na klupi Bayerna, o njemu se u bavarskoj momčadi još uvijek priča.

Naime, svoje nezadovoljstvo prokomentirao je Thomas Müller. On je imao težak period u klubu dok je momčad vodio Kovač. Štoviše, zbog njega je službeno zatražio odlazak iz kluba čiji je simbol i za koji igra dulje nego itko u njegovoj povijesti (od 2008. je u Bayernu).

Dolaskom Hansija Flicka, Müller je ‘živnuo’ i igra mnogo više.

– Ako vas žena pošalje u šoping s jasnim uputama, onda točno znate što trebate kupiti. No, ako vam ne objasni na pravi način, stajat ćete ispred polica i onda je veliki rizik da večera neće biti dobra kao što je trebala biti – prokomentirao je Müller znanje nekadašnjega trenera Kovača.

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
19:10 08.01.2020.

Miller je samo potvrdio da ni u samoposlugu nezna otic ako mu zena ne napise sta ce kupit

BR
Bran1954
18:50 08.01.2020.

Gospodin Miler je već nekoliko godina teret klubu. Trebao bi to kao klupska legenda i sam shvatiti. Do tada će Bajern tavoriti kao prosječan europski klub. Godine ćine svoje.

LE
lemy
18:02 08.01.2020.

Ma bogati, i tvoj je nivo jako nizak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije