Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD DOMAĆINA

Muenchen ne može jamčiti da će gledatelji na Euru moći na Allianz Arenu

Allianz Arena
MARC MUELLER/DPA/PIXSELL
12.04.2021.
u 20:41

Osam gradova je obećalo da će gledatelji moći na tribine njihovih stadiona, a UEFA je od Muenchena, Rima, Bilbaa i Dublina tražila da najkasnije do 19. travnja dostave dodatne informacije o situaciji s gledateljima.

Grad Muenchen u ovom trenutku ne može jamčiti da će gledatelji, čak i u smanjenom broju, moći doći na Allianz stadion i uživo pratiti utakmice odgođenog Europskog nogometnog prvenstva koje je na rasporedu od 11. lipnja do 11. srpnja ove godine.

Muenchen je jedan od 12 domaćina, ali postoji prijetnja da će Europski nogometni savez (UEFA) uskratiti domaćinstvo onim gradovima koji neće moći primiti gledatalje na stadione, zbog protuepidemijskih mjera u borbi s Covidom-19.

"Iz današnje perspektive, ne možemo odbaciti mogućnost da gledatelji neće moći ići na utakmice u lipnju zbog sadašnje situacije sa zarazom i odgovarajućih mjera koje je su donijele zdravstvene institucije Bavarske", izjavio je u priopćenju gradonačelnik Muenchena Dieter Reiter.

Osam gradova je obećalo da će gledatelji moći na tribine njihovih stadiona, a UEFA je od Muenchena, Rima, Bilbaa i Dublina tražila da najkasnije do 19. travnja dostave dodatne informacije o situaciji s gledateljima. Tada će Izvršni odbor UEFA-e donijeti konačnu odluku o domaćinstvima.  

Ključne riječi

Komentara 1

WE
weAreCro
21:29 12.04.2021.

Nogomet, i opcenito svi sportovi na profi nivou se igraju zbog gledatelja. Ako na predstojećem SP-u ne bude gledatelja trebamo masovno bojkotirati gledanje utakmica preko tv-a. Dosta je bilo laži s koronom pustite nas na stadione, pustite narod da zivi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije