Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joseov miljenik

Mourinho želi dovesti Wesleya Sneijdera u Chelsea!

Wesley Sneijder, Galatasaray, portal (1)
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
04.06.2013.
u 16:37

Turski mediji pišu kako Sneijder nije u idealnim odnosima s Fatihom Terimom pa bi ga Galatasaray pustio za razumnu cijenu

Povratak Josea Mourinha u Chelsea odmah je pokrenuo lavinu nagađanja koga će Portugalac dovesti na Stamford Bridge. Prema pisanju engleskih, ali i turskih medija, čini se da bi prvo ovoljetno pojačanje Chelseaja mogao biti Wesley Sneijder.

Nizozemski razigravač u odličnim je odnosima s Mourinhom, njih su dvojica odlično surađivala u Interu s kojim su osvojili naslov europskog prvaka. Stoga ne bi bilo čudno da Mourinho dovede igrača koji je bio najzaslužniji za pohod na Ligu prvaka.

Turski mediji pišu kako Sneijder nije u idealnim odnosima s Fatihom Terimom pa bi ga Galatasaray pustio za razumnu cijenu. A nagađa se da bi to bilo oko deset milijuna eura, što bi Chelseaju bila prava sitnica.

>>Cruyff: Mourinho me živcira, neće više ništa značajno postići

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije