Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT BEZ SONA

Mourinho o Mamiću: Nisam se s tim nikad susreo, ali oni će imati iste ideje kao s njim

Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur
Nick Potts/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.03.2021.
u 14:06

– Imam osjećaj da nije gotovo. Ako odemo ondje i mislimo da je gotovo i izgubimo 2:0, onda smo u problemu – započeo je presicu uoči uzvrata s Dinamom Jose Mourinho.

Nakon Mislava Oršića i Damira Krznara koji su rekli svoje mišljene o uzvratnoj utakmici Dinama i Tottenhama u Maksimiru koja je na rasporedu u četvrtak od 18:55.

POGLEDAJTE VIDEO: Mamić iz Mostara nakon presude

– Imam osjećaj da nije gotovo. Ako odemo ondje i mislimo da je gotovo i izgubimo 2:0, onda smo u problemu – započeo je presicu uoči uzvrata s Dinamom Jose Mourinho. 

– Ne želim komentirati situaciju oko Zorana Mamića. Nisam se do sada susreo s tako nečim, koliko znam, ali ne želim to jednostavno komentirati. 

– Isti igrači, ista ekipa, pomoćnik je postao glavni, filozofija je ista. Neće ništa mijenjati u dva dana. Pomoćnik dijeli iste ideje s glavnim trenerom – smatra Mourinho koji neće imati Sona ovoga puta na raspolaganju. 


Engleski novinari i dalje su ispitivali o utakmici s Arsenalom, ali se Posebni pokušao ograditi i razgovarati samo o utakmici s Dinamom. 

– Ne želim to s vama sada detaljno komentirati. Imamo bitnu utakmicu za 24 sata i ovdje smo zbog toga – rekao je pa se ipak kratko osvrnuo na derbi s 'topnicima'. 

Nakon Mourinha, na presicu je stigao Lucas Moura.

– Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Znamo da će biti teško – rekao je Lucas Moura. 

– Ono što se dogodilo Zoranu Mamiću ne može utjecati na nas. Mi moramo otići tamo s čvrstom idejom i pobijediti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:30 17.03.2021.

Umjesto u Fatimu svrati u Međugorje .

Avatar babinjak1984
babinjak1984
14:28 17.03.2021.

A on kao pošten...

DU
Deleted user
14:19 17.03.2021.

Da si išo u Međugorje, upoznao bi ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije