Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJAJU O TOTTENHAMU

Igrači Dinama nisu željeli govoriti o svemu što se događa Mamiću

17.03.2021.
u 08:14

– Znamo da nas čeka još jedna teška utakmica, veliki izazov. Bilo je i tamo teško, svi su to mogli vidjeti i morat ćemo se jako dobro pripremiti za četvrtak. Sigurno će nam treneri ukazati ne neke njihove slabije strane koje ćemo pokušati iskoristiti – kazao je Mislav Oršić

O ovom turbulentnom trenutku za Dinamo, u vrijeme presuda, odlaska trenera Zorana Mamića i dolaska Damira Krznara, igrači Dinama, naravno, nisu govorili. Plavima dolazi Tottenham na uzvratni susret osmine finala Europske lige. Zna se da su plavi u Londonu pobijeđeni s 2:0 i da je pred njima težak posao. No, pitanje je što mogu drukčije napraviti nego u Londonu.

– Znamo da nas čeka još jedna teška utakmica, veliki izazov. Bilo je i tamo teško, svi su to mogli vidjeti i morat ćemo se jako dobro pripremiti za četvrtak. Sigurno će nam treneri ukazati ne neke njihove slabije strane koje ćemo pokušati iskoristiti – kazao je Mislav Oršić koji je u Londonu već u prvoj minuti bježao od centra prema vratima Spursa, no taj je protunapad loše završio.

– Puno puta sam gledao taj video da vidim što sam mogao drukčije napraviti. Jasno je da sam loše reagirao, loše sam se pripremio prije udarca, no nadam se da će u uzvratu biti bolje.

Oršić je u dobroj formi, u zadnjih šest utakmica postigao je pet pogodaka i šest asistencija i mogao bi biti važna spona u igri protiv Spursa.

– Forma je u redu, ali važno je da kao momčad pobjeđujemo, pogotovu u našoj ligi jer bez HNL-a nema ni Europe sljedeće sezone – rekao je Oršić koji je sa dva pogotka Varaždinu postigao 50 pogodaka za plave u službenim utakmicama.

Marin Leovac se nakon ozljede Gvardiola vratio na poziciju lijevog beka.

– Vidjeli smo što smo u Londonu napravili krivo i sad moramo biti bolji. Njima situacija u ligi nije sjajna i sigurno će sve naprvaiti da osvoje Europsku ligu, stoga ne očekujem da će se štedjeti. No, mi nemamo što izgubiti, idemo zabiti gol, idemo po pobjedu – kaže Leovac. 

>> Pogledajte i obraćanje Zdravka Mamića iz Mostara

Komentara 2

DU
Deleted user
08:39 17.03.2021.

Uoči jedne od najbitnijih utakmica u povijesti kluba koji prenosi slavu Zagreba i Hrvatske Europom, se napravilo sve da vam se stvori negativna atmosfera i u neku ruku ospori sve dobro što ste napravili do sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije