Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morao na operaciju

Modrićev suigrač završio u bolnici zbog upale slijepog crijeva

Luka Modrić i Isco
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.09.2018.
u 17:12

Realov igrač je tijekom treninga osjetio jake bolove u trbušnoj šupljini te je hitno prebačen u bolnicu

Isco će vjerojatno mjesec dana biti izvan terena. Naime, Realov igrač je tijekom treninga osjetio jake bolove u trbušnoj šupljini te je hitno prebačen u bolnicu.

Modrićevom suigraču dijagnosticirana je upala slijepog crijeva te je morao na operaciju. Španjolski mediji javljaju kako je Isca boljelo i prije treninga. 

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

A jutarnji Realov trening igrači kraljevskog kluba iskoristili su za zajedničku fotografiju. 

Hrvatski kapetan Luka Modrić, koji u Londonu dobio Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, predvodio je laureate Sergija Ramosa, Marcela, Raphaela Varanea i Thibauta Courtoisa. 

- Nikada se nisam vidio izvan Real Madrida. Volio bih ovdje završiti karijeru, no vidjet ćemo što će biti u budućnosti jer je ovo izuzetno zahtjevan klub - kaže Luka Modrić, koji s europskim prvakom ima ugovor do ljeta 2020. godine.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije