Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

Modrića velikani vabe trostruko većom plaćom

\'Tottenham Hotspur\'s French midfielder Luka Modric (L) is challenged by Liverpool\'s English midfielder Jay Spearing during the English Premier League football match between Liverpool and Tottenham
AFP
29.05.2011.
u 18:40

Hrvatu se ne žuri napustiti Spurse, ali ne bi mogao odbiti bogatstva koja bi mu mogli ponuditi drugi klubovi.

Kada je riječ o Spursima, engleski mediji ovih se dana mnogo bave pričama o Luki Modriću. Odnosno, teorijom da će londonski klub teško zadržati hrvatskog reprezentativca zbog interesa iz Manchester Cityja, Chelseaja i Manchester Uniteda, klubova koji su spremni utrostručiti Lukina primanja. Naš veznjak trenutačno u Spursima zarađuje oko 45 tisuća funti tjedno.

"Ta se brojka čini kao kikiriki u usporedbi sa 200.000 funti, koliko zarađuju zvijezde poput Waynea Rooneya u Manchester Unitedu ili Yaye Tourea u Manchester Cityju. Modrić čak nije ni najbolje plaćeni Tottenhamov igrač pa tako Robbie Keane zarađuje 65.000 funti na tjedan. A to čini Spurse ranjivima na ponude velikih klubova. Hrvatu se ne žuri napustiti Spurse, ali ne bi mogao odbiti bogatstva koja bi mu mogli ponuditi Chelsea, United ili City – piše otočni tabloid People, koji se također bavi i sudbinom Harryja Redknappa.

Navodi da će Chelsea morati platiti 15 milijuna funti odštete Tottenhamu kako bi doveo Harryja.

A s Redknappom u paketu mogao bi doći i Avram Grant, bivši trener West Hama.

Komentara 4

Avatar Pak
Pak
18:58 29.05.2011.

Bio bi lud da ne ode u neki od tih klubova za trostruko veću plaću. Je*iga, Tottenhame, tri put je tri put. A tu je i kao sićušni bonus igranje u Ligi prvaka protiv Dinama ZG i ostalih velikih klubova.

DA
dario2612
19:33 29.05.2011.

pogledajte samo koliko zarađuje yaya toure, pa on nije nikakva ekstra klasa, a među najplaćenijim je u cityu. modrić je za njega izumio nogomet

II
izvor istine
21:38 29.05.2011.

Nisam znao da na pr,Dzeko najplaceniji sportista sa balkana zaradjuje 175 tisucu hefticno a Modric 45 tisuca. Ipak fudbalski strucnjaci znaju ko koliko vredi. Mada svakome se cini svoje najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije