Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATPISI U MEDIJIMA

Modrić bi uskoro mogao otići iz Reala. As: 'Ne želimo vidjeti kako u zimu odlazi s inatom u duši'

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
03.10.2023.
u 08:48

"Ne možemo se prema svima jednako ponašati. Legenda Madrida koja nadahnjuje druge ne bi trebala imati isti tretman kao i novi igrač u klubu", piše As i dodaje kako je u teškoj poziciji i trener Carlo Ancelotti

Nakon što mu je drastično smanjena minutaža, Luka Modrić je konačno ostao bez mjesta u početnoj postavi Real Madrida, a posljednje dvije ligaške utakmice uopće nije igrao. Ovakav razvoj situacije nije Modriću bio na umu kada je ovoga ljeta produljio karijeru s klubom. Poznato je kako se još uvijek nadao doprinositi na terenu i ostati u punoj igračkoj formi. Zbog kraljevskog kluba odbio je i vrlo unosne ponude iz Saudijske Arabije. Međutim, ovakva pozicija mogla bi štošta promijeniti, a prilika mu se otvara u Inter Miamiju, klubu Davida Beckhama, za koji igra i Lionel Messi.

Europska nogometna javnost sve više govori o mogućnosti njegovog odlaska iz Madrida. Španjolski mediji već tjednima pišu o mogućem skorom odlasku dokapetana i klupske legende Reala, koji je utakmicu od prve minute započeo tek protiv Union Berlina u Ligi prvaka te Getafea i Atletica u La Ligi. Marca tvrdi kako će sjediti na klupi i večeras protiv Napolija, a As piše o problemima Realovog pristupa hrvatskom kapetanu.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
1/19

"Ne možemo se prema svima jednako ponašati. Legenda Madrida koja nadahnjuje druge ne bi trebala imati isti tretman kao i novi igrač u klubu. Carlo Ancelotti ima težak zadatak: brinuti o Luki Modriću. Ne znam nikoga u Real Madridu kome se hrvatski genijalac ne sviđa i tko bi ga htio vidjeti da pati na klupi", piše As.

"Najbolji način za vratiti osmijeh na njegovo lice bio bi da mu se vrati pozicija startera u svakoj utakmici, ali svi znamo da je to praktički nemoguće. On više nije tako izdržljiv da bi mogao igrati svaka tri dana, a njegova čudesna tehnika ne može kompenzirati prolaznost godina. Ipak, užasno je to da u posljednje dvije utakmice nije odigrao niti minutu", nastavljaju Španjolci.

VEZANI ČLANCI:

"Jasno je da Ancelotti shvaća Modrićevu tešku situaciju, ali on je prvi koji zna da moraju igrati najbolji i da bi guranje na teren nekoga zbog njegove veličanstvene prošlosti moglo imati negativne posljedice na svlačionicu. Ne znam koje je rješenje, ali vjerujem treneru, inteligenciji igrača i srcima obojice jer ne želim vidjeti Modrića kako u zimu odlazi na mala vrata, u Inter Miami i s inatom u duši", zaključuje novinar španjolskog lista.

O velikom odlasku Luke Modrića preko Atlantika govore i oni koji se bave transferima. Tako njemački transfer insajder, Florian Plettenberg, objavljuje: "Beckham ga želi. Još je rana faza, ali 38-godišnjak je na rubu odlaska iz Reala 2024. godine. U ovom trenutku Modrić je potpuno fokusiran na Real." Ovim navodima se pridružuje i španjolski list Onda Cera pišući kako, "ako se situacija ne promijeni i ako bude i u siječnju u istoj situaciji u kakvoj je sad, proučit će ponudu prema kojoj bi mogao napustiti klub".

VIDEO Atmosfera s tribina uoči utakmice Hajduk - Dinamo

Komentara 5

PO
pocrn
20:19 03.10.2023.

znamo da se protiv modrica ,usporeno polako i s’mukom , vodi sudski postupak glede kriminalnih radnji istoga i gazde mu koji je vec pravomocno osuden i bjekstvu je.kad osude modrica, u sto nema sumnje, nece moci ni prismrditi americi kao ni gazda mu.

MA
MarkoFind
12:44 03.10.2023.

Pinokio ide u Miami...

NE
Nemanadimak
11:28 03.10.2023.

Jos on nije za staro gvozdje. Sto ne ode u Atletico Madrid i sprase Reala i Barcu ove godine. To bi bas bio gust vidjeti. A ako oni mogu sa njime ovo sto ne bi i on sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije