Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Ancelotti konačno prekinuo šutnju i objasnio zašto Modrić ne igra

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/2
02.10.2023.
u 20:26

Ove sezone 38-godišnji veznjak odigrao je sedam utakmica za Real Madrid i zbog toga su počele priče o njegovom odlasku.

Real Madrid sutra igra važnu utakmicu Lige prvaka protiv Napolija (21 sat), najavio ju je trener kraljevske momčadi Carlo Ancelotti koji se dotaknuo i Luke Modrića.

Naime, hrvatski veznjak dobiva sve manje šansi i minuta u Realu, ni minutu nije dobio posljednje dvije ligaške utakmice, a talijanski stručnjak je sada to pojasnio.

- Zašto Luka Modrić nije igrao u posljednjim utakmicama? Znam da je to iznenađujuće, ali igrao je protiv Union Berlina i protiv Atletica. Imamo dosta dobrih veznjaka. Luka nema problem s nama, niti mi s njim -  rekao je Ancelotti pa nastavio:

- Ništa se ne događa s njim. Nije igrao, ali to bi se moglo promijeniti sutra ili u narednoj utakmici. Jednom je Luka na klupi, drugi put to može biti Kroos, Tchouaméni, Camavinga. Uvijek nekog moram ostaviti na klupi.

Ove sezone 38-godišnji veznjak odigrao je sedam utakmica za Real Madrid i zbog toga su počele priče o njegovom odlasku.
Navodno je i nezadovoljan svojim statusom, ne želi biti rezerva.

 

 

Komentara 7

NI
niko63
21:10 02.10.2023.

O čemu bi vi pisali da svaki dan ne izmislite ili prenesete tuđu laž.

GO
gorica
22:57 02.10.2023.

Ne daj se Luka. Pokaži im svima

22
224
08:10 03.10.2023.

EU-Janez; Ti "Janez" moraš i trebaš shvatiti samo jednu malu a veliku istinu. Luka modrić je aktivni igrač velikog Reala! Ako stvarno misliš da je Realov menadžment lud i nesposoban iskeširati veliku lovu za nekog tko ne vrijedi onda sii (kako i mislim) "Janez iz Žitorađe" na radu u Sloveniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije