Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godina iz snova

Modrić progovorio o svojoj mani, ali i zašto ne može protiv sebe

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
23.12.2018.
u 07:52

- Svi mi govore da moram češće tući na gol, no meni se više sviđa dodavati loptu suigračima te doprinositi drugim elementima u igri. Ipak, nadam se da ću u budućnosti više zabijati - rekao je osvajač Zlatne lopte

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je u subotu s Real Madridom osvojio treći uzastopni naslov svjetskog klupskog prvaka, rekao je kako je pogotkom i pobjedom nad Al Ainom završio godinu na najbolji mogući način.

1/12

- Ovo je jako važna titula, dat će nam puno samopouzdanja. Htjeli smo završiti godinu na najbolji mogući način i to smo postigli - rekao je Modrić za klupsku televiziju Real Madrid TV.

- Igrali smo ozbiljno od prve minute te smo zadovoljni što smo osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo treći put zaredom. Osjećam se dobro kada igram u ovom natjecanju - dodao je Modrić.

Europski prvak Real Madrid je s 4:1 pobijedio domaćina turnira Al Ain, na čijoj se klupi nalazi hrvatski trener Zoran Mamić, te tako u Ujedinjenim Arapskim Emiratima došao do novog trofeja i obrane naslova.

Španjolska momčad je povela u 14. minuti pogotkom Modrića. Lijevom je nogom odapeo udarac s udaljenosti od 18 metara te poslao loptu u donji desni kut vrata Al Aina.

-  Moram pucati više - istaknuo je 33-godišnji vezni igrač, kojemu je to bio 14. gol za Real Madrid u 280 odigranih utakmica. Od toga je 12 golova zabio nakon udaraca izvan kaznenog prostora.

- Svi mi govore da moram češće tući na gol, no meni se više sviđa dodavati loptu suigračima te doprinositi drugim elementima u igri. Nadam se da ću u budućnosti više zabijati. No najvažnije je davati sve od sebe te pomoći momčadi u drugim aspektime igra - izjavio je hrvatski reprezentativac.

Real Madrid je tako došao do svog četvrtog naslova Svjetskog klupskog prvaka u natjecanju koje je ustanovljeno 2000. godine te se po broju osvojenih naslova nalazi ispred Barcelone koja ih ima tri.

- Bila je ovo nezaboravna godina. Osvojili smo Ligu prvaka, kasnije sam s Hrvatskom imao spektakularno Svjetsko prvenstvo, i na momčadskoj i osobnoj razini. Uslijedile su nagrade, a sada i novi trofej s Real Madridom - rekao je Modrić.

Ove je godine osvojio Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, a proglašen je najboljim i u izborima FIFA-e i UEFA-e.

Bio je proglašen i najboljim igračem Svjetskog prvenstva ljetos u Rusiji na kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju nakon poraza u finalu od Francuske.

- Ova godina je bila iz snova, ne mogu tražiti više - napomenuo je Modrić te zaključio: - Godina 2018. zauvijek će imati posebno mjesto u mom kalendaru.

>>> Pogledajte što je Modrić govorio za Večernji prije deset godina

Komentara 16

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
08:39 23.12.2018.

Ma ima on mana koliko hoćeš slabo igra rukomet i pikado ragbi nikako . Ma Modrić je samo ljudina i daleko najbolji nogometaß na planeti zemlji i to je to

DU
Deleted user
08:15 23.12.2018.

Šta više ga ne prodaju ? Ja reko Mrkeli prepustimo Vojvodinu Mađarima i uzmemo njega garant bi zaigrali ligu šampiona 😀

Avatar Mi sami
Mi sami
08:57 23.12.2018.

Ne bi vecernji bio to što jest kad u ovakvim trenucima ne bi Luki nalazio mane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije