Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Niko Kranjčar dolazi igrati u Hrvatsku: 'Ne znam kako će publika reagirati'

Niko Kranjčar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
22.12.2018.
u 08:52

- Osjećam veliko poštovanje prema navijačima Hajduka. Stvarno ne znam kako će publika reagirati, ali mogu reći da sam često u Splitu i uvijek se ugodno osjećam - rekao je Kranjčar

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar stiže ove godine na Četiri kafića, tradicionalni malonogometni turnir koji se krajem godine igra na splitskim Gripama.

- Osjećam veliko poštovanje prema navijačima Hajduka. Stvarno ne znam kako će publika reagirati, ali mogu reći da sam često u Splitu i uvijek se ugodno osjećam - rekao je Kranjčar za Dalmatinski portal.

Niko je završio igračku karijeru i upisao tečaj za trenera.

-Završio sam UEFA B trenerski tečaj, ali to ne znači da ću ikada biti trener. Rano je još za bilo kakve odluke, ali nisam se zasitio nogometa. Volim ga, no ne i sve ono što ide uz njega.

>> Pogledajte dinamovce u pučkoj kuhinji


 
Ključne riječi

Komentara 58

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:30 22.12.2018.

Samo je jedno sigurno - porast će prodaja kremšnita u Splitu 🍰

DU
Deleted user
11:01 22.12.2018.

Pravo je vrijeme za pisat o Kranjčarima, pije se i jede slatko, živeli praznici

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:52 22.12.2018.

špek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije