Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNA GESTA

Modrić pokazao veliko srce: Razveselio Iliju (6) kojem su Rusi ubili roditelje

Screenshot Twitter
02.07.2022.
u 21:55

Iza svega stoji još jedna legenda Vatrenih i ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna.

Predivna gesta kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića brzo je postala viralna. Kapetan Vatrenih nazvao je dječaka iz Ukrajine Iliju Kostuševiča (6) iz Mariupolja kojem su roditelji poginuli tijekom ruskog bombardiranja.

Dječak je ovom Lukinom gestom ostao oduševljen, o čemu govori i njegov izraz lica. Modrić je dječaka nazvao putem FaceTimea i razgovarao s njim nekoliko minuta. 

Iza svega stoji još jedna legenda Vatrenih i ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna

I sam Luka Modrić zna što je iskustvo rata budući da je tijekom Domovinskog rata njegova obitelj bila prognana, a tada šestogodišnji Modrić morao je napustiti rodnu kuću.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
Herceg56
05:51 03.07.2022.

Ako je netko velik u nečemu (nogometu) on je u svemu velik i jednostavan.Bravo Hrvati koji znate što znači rat koji sa sobom nosi gorčinu i tugu.

TO
Torcida80
06:35 03.07.2022.

Veliki nogometaš , Veliki ali jednostavan čovik Luka Modrić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije