Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEO, ŠTO JE BILO?

Ovo je tužno gledati: Pogledajte što su vatreni napravili velikom Messiju

Messi
Foto: Printscreen
1/8
22.06.2018.
u 07:42

Koliko su vatreni sinoć dobro zatvorili Messija svjedoče i podaci da je imao tek jedan udarac na Subašićev gol i 31 dodavanje.

Tužan je sinoć bio Lionel Messi nakon teškog poraza od Hrvatske (0:3). Kapetana Argentine dio navijača smatra najboljim nogometašem u povijesti, no protiv vatrenih se gotovo nije ni vidio.

Messi pognute glave i s tužnim izrazom napustio teren nakon posljednjeg sučeva zvižduka, a koliko mu je teško pao poraz svjedoči i to što je samo prošao pokraj argentinskih novinara u mix zoni.

Messi
1/7

Argentinski mediji pišu da je stadion napustio u pratnji predsjednika Nogometnog saveza Argentine Claudija Tapije.

Messi itekako ima razloga za brigu jer Argentina nakon dva kola ima tek jedan bod i dobre šanse da se ne plasira u osminu finala

A koliko su vatreni sinoć dobro zatvorili Messija svjedoče i podaci da je imao tek jedan udarac na Subašićev gol i 31 dodavanje.

>> Hrvatski navijači u Nižnji Novgorodu

Komentara 11

Avatar southman
southman
09:10 22.06.2018.

Za sve one koji su mislili da mu je loša izvedba protiv Islanda bila slučajnost !

Avatar Idler 3
Idler 3
09:15 22.06.2018.

Messi jest jen od najvećih al najveći nigdar nebu čak ni vu svojoj repki. Već se puno put vidlo kolko mu nedostaje ona crta vođe i igrača kaj bu povukel v ključnim trenutcima. Istina....ova ekipe Argentine je smješna međutim bile su smješne i one iz Maradoninog vremena pa ih je dvaput "došlepal" do finala. Objektivno, oni još uvijek moreju projti no to ni naša briga. Njemu saka čast al nama tema trebaju bit naši !!!

KU
kupatilo
09:45 22.06.2018.

Symo me strah u prevelikom hvalhenju da triježnjenje ndbude bolno.Pobjedilismo jer smo bolhi a toymo i pokazali i treba samo tako nastaviti a ja vec vidim daje za neke vec sve zavrseno i daje ovo finale koje smo dobili i veselimose.Da veselimo se ali igra jos traje.Nemojte za koji dan da bude pljuvanja po nasima a zato budete i sami krivi.Zato spustit loptu na zemlju i nastaviti samo ovako bez prevelike hvale.Bice vremena i zato ako se bude pametno a vidim da Dalic radi pametno a samo da igraci dokraja izdrze i neopustese i umisle previse.Bilidu dobri zbog ozbiljnosti i nek tako potraje do kraja.Sretno naši vatreni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije