Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSTJETI MADRIDU

Modrić očarao mladu zvijezdu Reala: 'Ako on vjeruje u mene, onda sam prava stvar!'

International Friendly - England v Brazil
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/6
25.03.2024.
u 21:55

"Sve se dogodilo vrlo brzo, kao da sam u snu. Najviše se sjećam kad sam ušao u svlačionicu i Modrić mi se obratio. Visio je dres s brojem 10, a on je pokazao na sjedalo do sebe", ispričao je Endrick, 17 godišnji napadač koji bi idućeg ljeta trebao konačno zaigrati za Real Madrid

Real Madrid je u prosincu pretprošle godine brazilskom Palmeirasu platio 37 milijuna eura za napadača Endricka. Povrh toga, brazilski bi klub od transfera mogao zaraditi još 23 milijuna kroz raznovrsne bonuse. Prema pravilima španjolskog nogometa Endrick ne može nastupiti za kraljevski klub dok nije punoljetan, a taj trenutak bi trebao doći ovoga ljeta.

Nakon što su dogovorili transfer, Endrick je ostao u Brazilu i s Palmeirasom osvojio naslov prvaka. Uz to prije dva dana je u 80. minuti prijateljske utakmice protiv Engleske zabio jedini gol na utakmici. Sa 17 godina i 246 dana postao je drugi najmlađi strijelac za Brazil. Rekord drži Ronaldo Nazario koji je 1994. postigao gol kad mu je bilo 17 godina, sedam mjeseci i 12 dana.

VIDEO Dalić prekrižio četvoricu vatrenih za utakmicu protiv Egipta. Otkrio je razloge takve odluke

Prošlog je mjeseca posjetio glavni grad Španjolske i "kraljevski klub". Tamo je upoznao Luku Modrića, Carla Ancelottija i ostale zvijezde momčadi. Za The Players Tribune kazao je kako je posjet ostavio jak dojam. Napisao je pismo bratu u kojem stoji da je posebno zadivljen Modrićem.

VEZANI ČLANCI:

"Sve se dogodilo vrlo brzo, kao da sam u snu. Najviše se sjećam kad sam ušao u svlačionicu i Modrić mi se obratio. Visio je dres s brojem 10, a on je pokazao na sjedalo do sebe i rekao: 'Broj 9 i broj 10. Tko zna... Sljedeće sezone možda ćeš sjediti pokraj mene.' To mi je zaista ostalo pri srcu. Pomislio sam: 'Čovječe, ako Modrić vjeruje da sam vrijedan nositi broj 9, onda sam prava stvar!'"

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

International Friendly - England v Brazil
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije