Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM PUTUJE

Modrić, Kranjčar i Ćorluka formu će tražiti u SAD-u

Tottenham
AFP
23.04.2010.
u 09:21

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham zagrijavat će se za sljedeću sezonu u SAD-u, a 17. lipnja gostovat će kod San Jose Earthquakesa.

Tottenham i San Jose potpisali su prije dvije godine sporazum o suradnji, a utakmica čiji je termin objavljen u četvrtak bit će prva u kojoj će kalifornijski klub ugostiti neku momčad iz engleskog Premiershipa još od 1997. godine, kada su nogometaši San Josea odigrali 1-1 s Aston Villom.

Momčad Tottenhama, čiji su članovi hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, nastupit će i na turniru od 22. do 25. lipnja koji će se odigrati na Red Bull Areni u Harrisonu (New Jersey). Na tom turniru još će igrati Manchester City, New York Red Bullsi, a vjerojatno i lisabonski Sporting.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:08 23.04.2010.

Pa neka dečki vide malo svijeta i SAD ako več do Južne Afrike nisu bili sposobni stiči..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije