Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gem set Hrvatska

Modrić, da Silva, Subašić, Zubac na okupu, večeras igraju tenis, evo gdje gledati mečeve

Humanitarno - sportski spektakl Gem Set Hrvatska održan je u Petrinji
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
17.07.2023.
u 09:22

Od 19 sati počinje treće izdanje humanitarno-sportskog spektakla "Gem set Hrvatska"

Hrvatski tenisač Marin Čilić organizirao je treće izdanje humanitarno-sportskog spektakla "Gem set Hrvatska". Turnir će se održati danas u Zadru na teniskom centru u Višnjiku, a okupio je ponovno velika imena hrvatskog sporta.

U sklopu projekta Gem Set Hrvatska napravljeno je dosad nekoliko igrališta, a po gradovima gdje su napravljena su nazvane i ekipe koje će igrati na ovom izdanju. To znači da ćemo gledati ekipe: Tordinci, Grubišno Polje, Petrinja i Hrvatska Kostajnica.

 

U ekipi Tordinci su: Mate Pavić, Eduardo da Silva, Valentina Pereglin, Zoran Planinić, u ekipi Grubišno Polje su: Marin Čilić, Luka Modrić, Matea Jelić, Andrija Stipanović i Tin Srbić. U ekipi Petrinja su: Borna Gojo, Valent Sinković, Doris Bačić, Ivica Zubac i Danijel Subašić, a u ekipi Hrvatska Kostajnica: su Andrej Gaćina, Manuel Štrlek, Filip Zubčić i Anđelo Kvesić.

 

Plan za ovu godinu je da se izgradi igralište u Stankovcima i za Osnovnu školu Petar Zoranić. A kako bi se to ostvarilo, zaigrat će se i nešto tenisa pa je početak zakazan za 19 sati s prijenosom na kanalu Doma TV.

Komentara 1

T2
Tomo_20
16:10 17.07.2023.

Ovog Cilica svaki moze pobjedit:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije