Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

MMA borac ubijen iz vatrenog oružja ispred svoje kuće

Koronavirus u SAD-u
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.04.2020.
u 07:58

Posljednji nastup je imao u Bellatoru 2019. godine kada je izgubio od Patricka Mixa, u karijeri je pobijedio u devet mečeva, te imao četiri poraza

Američki MMA borac Isaiah Chapman ubijen je iz vatrenog oružja ispred svoje kuće u gradu Akronu.

Hitna pomoć brzo je stigla do 30-godišnjeg člana Bellatora, ali mu liječnici nisu mogli pomoći.U bolnici je proglašen mrtvim.

Isaiah Chapman karijeru je počeo 2009. godine, a prvu profesionalnu borbu imao je tri godine kasnije. Borio se u nekoliko borilačkih organizacija.

Posljednji nastup je imao u Bellatoru 2019. godine kada je izgubio od Patricka Mixa, u karijeri je pobijedio u devet mečeva, te imao četiri poraza.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BarbaraUO94
BarbaraUO94
10:34 09.04.2020.

Carol, 31. eroxx.jake.eu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije