Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LJUBLJANI

Mladi heroj slovenskog sporta na jedinstven način prikuplja sredstva za žrtve poplava

UCI World Championships Cycling
Foto: DAVID PINTENS/BELGA
1/3
23.08.2023.
u 22:21

Za pomoć žrtvama poplava odlučili su se i ostali ponajbolji slovenski biciklisti, tako je Matej Mohorič svoju kompletnu zaradu od pobjede na nedavnoj utrci "Kroz Poljsku" od 24.495 eura odlučio donirati u tu svrhu

Slovenski biciklistički as Tadej Pogačar odlučio se na jedinstveni način prikupljanja sredstava za pomoć stradalima u poplavama koje su nedavno pogodile Sloveniju i prouzročile višemilijunsku štetu.

Svojoj početnoj donaciji od 10.000 eura Pogačar je odlučio dodati po još 10 eura za svaku potpisanu fotografiju sa svog druženja s navijačima i poštovateljima održanog na Kongresnom trgu u Ljubljani održanog u srijedu.

GALERIJA Poplave u Sloveniji

UCI World Championships Cycling
1/35

Trenutačno prvi vozač na ljestvici Međunarodnog biciklističkog saveza (UCI) je u središtu Ljubljane proveo dva sata  pojedinačno se fotografirajući i dijeleći autograme koloni svojih obožavatelja.

"Zbog brojnih obaveza rijetko sam u Sloveniji tako da sam se odlučio na susret s navijačima kako bismo prikupili što više sredstava za žrtve poplava. Vjerujem kako ćemo skupiti mnogo potpisa, jer moja je ruka 'istrenirana' za današnji događaj", izjavio je Pogačar.

VEZANI ČLANCI:

Za pomoć žrtvama poplava odlučili su se i ostali ponajbolji slovenski biciklisti, tako je Matej Mohorič svoju kompletnu zaradu od pobjede na nedavnoj utrci "Kroz Poljsku" od 24.495 eura odlučio donirati u tu svrhu, a Pogačaru i Mohoriču pridružili su se još Primož Roglič, Luka Mezgec, Jan Tratnik, Domen Novak te Matevž Govekar koji su na internetsku aukciju ponudili svoje potpisane dresove i sav prihod namijenili žrtvama prirodne katastrofe.

VIDEO Rudeš reagirao na vrijeđanje Žutog: Nadamo se da je čelnicima Hajduka bilo neugodno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije