Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušla u finale

Mlada Jana Fett u Toyoti prodire prema vrhu

Jana Fett
Marko Prpic/PIXSELL
28.11.2015.
u 15:20

Vidi se da danas 19-godišnja Jana nije 2014. bila slučajno u finalu juniorskog Australian Opena, ali vide se i rezultati rada s Goranom Prpićem.

Jana Fett nastavila je s odličnim ovotjednim igrama na challengeru u japanskoj Toyoti. Svladavši Naomi Osaku, 159. tenisačicu svijeta, sa 6:4, 6:1, stigla je i do treće pobjede nad igračicama iz Top 160 i ušla u finale. 

Zagrepčanka se tako probila među 180 najboljih tenisačica na svijetu, trenutačno je 173., što je napredak od čak 42 mjesta i, naravno, njezin novi najbolji plasman. 

Vidi se da danas 19-godišnja Jana nije 2014. bila slučajno u finalu juniorskog Australian Opena, ali vide se i rezultati rada s Goranom Prpićem.

>>Dodig će se boriti za finale u Italiji, a Fett u Japanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije