Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši igrač Reala

Mijatović: Drago mi je zbog Modrića, no to je loše za Srbiju

Luka Modrić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
08.03.2013.
u 10:02

– Najjači adut Hrvatske je kolektiv i pristup dresu koji hrvatski igrači nose

Bivši srpski reprezentativac i proslavljeni igrač madridskog Reala Predrag Mijatović u razgovoru za Blic pohvalio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

– Drago mi je zbog Modrića, ali mi nije drago zbog Srbije što je hrvatski reprezentativac pružio sjajnu partiju. Luka je bio jedan od najboljih na terenu, napravio je preokret, čime je demantirao one koji su počeli govoriti da se nije snašao u Madridu i da je promašena investicija. Pokazao je da ima crtu pobjednika i zato je moj prijatelj Mihajlović dobio problem više uoči susreta u Maksimiru – rekao je Mijatović u razgovoru za Blic.

Najavio je Mijatović veliki susret Hrvatske i Srbije koji se 22. ožujka igra u Zagrebu.

– Najjači adut Hrvatske je kolektiv i pristup dresu koji hrvatski igrači nose. Srbija, s druge strane, lošije igra male utakmice, a u velikima smo uvijek dobri. Posebno je važno to što moramo igrati na tri boda pa sam uvjeren da i sada možemo do pobjede – zaključio je Mijatović.

>>>Marca: Modrić više nema cijenu! On može biti vođa Reala

Komentara 2

SP
spira81
17:01 08.03.2013.

Mijatovic je bio reprezentativac SR Jugoslavije a ne Srbije.

TO
tombston
19:22 08.03.2013.

da samo je jedan mijatovic, luka tek mora probat da stigne mijatovica, ali nas mijatovic bilo pa proslo, sta je tu je doci ce i nama hrvati u beograd-samo da ans ne jure i po beogradu kao na igralistu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije