Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda formule 1

Michael Schumacher pobijedio upalu pluća

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
14.02.2014.
u 15:08

Michael Schumacher, koji zbog nesreće na skijanju od prosinca leži u komi u bolnici u Grenobleu, pobijedio je upalu pluća, piše njemački list Bild

Michael Schumacher, koji zbog nesreće na skijanju od prosinca leži u komi u bolnici u Grenobleu, pobijedio je upalu pluća, piše njemački list Bild, a prenosi The Times of India.

– Schumi je već pobijedio upalu pluća – objavio je list.

Njegova obitelj u četvrtak je izvijestila javnost da je legenda formule 1 još uvijek u procesu buđenja iz kome koji bi mogao potrajati dugo.

Podsjetimo, isti list prije dva dana izvijestio je da je Schumacher prošlog tjedna obolio od upale pluća. 

>> Šok u Grenobleu: Schumi dobio upalu pluća!

>> Svaki dan je drugačiji, buđenje iz kome je dugotrajan proces

Komentara 3

Avatar commentator
commentator
16:39 14.02.2014.

Bog daje "pobjede" i zdravlje, a ne nekakve osobne "pobjede." Tom nepoznatom čovjeku, kojeg sam volio gledati dok je pobjeđivao na stazama svijeta, želim mu snage da se ponizi pred Bogom (ako nije već) i zamoli za zdravljenje. I da izađe iz bolnice na opću radost.

SN
snikers1
16:37 18.02.2014.

moli se ti Shumi doktorima jer oni daju i uzimaju zivot a bog nikoga nit je obolio a nikoga izlijecio jer je to zesca glupost za zesce budale. nema boga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije