Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Miami izbjegao "metlu"

Dwayne Wade
AFP
25.04.2010.
u 22:20

Košarkaši Miami Heata su uspjeli pobijediti u četvrtoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige, te su time izbjegli popularnu "metlu", gubitak serije bez pobjede, protiv Bostona.

Dakako, Boston je i dalje u ogromnoj prednosti jer vodi 3-1, a sljedeća utakmica (u utorak) se igra u Bostonu.

Miami je u nedjelju kao domaćin pobijedio 101:92, a daleko najviše zasluga za to ima Dwyane Wade koji je utakmicu završio sa 46 poena, te po pet asistencija i skokova. Wade je imao odličan šut iz igre (16-24), pogodio je pet od sedam trica, a s linije slobodnih bacanja je gađao 9-14.

Sjajnu seriju je napravio Miami, apsolutno predvođen u tim trenucima Wadeom, u posljednjoj četvrtini koja je otvorena sa čak 22:5 za Heat. Pobjegao je domaćin time na 10-ak poena prednosti, a Boston se samo na trenutak, prividno, približio pogodivši dvije trice. Ostalo je još dovoljno prednosti na strani domaćina, te nije bilo prilike za Boston da ostvari i četvrti uspjeh protiv floridske momčadi.

Vrlo dobro je Wadea pratio Quentin Richardson sa 20 poena i sedam skokova. Kod Bostona su najbolji bili Rajon Rondo sa 23 poena i devet asistencija, dok je Kevin Garnett ubacio 18 uz 12 skokova.

 

NBA liga, doigravanje, prvi krug:

Istočna konferencija:

Miami (5) - Boston (4) 101:92 (Wade 46p, 5s, 5a, Richardson 20p, 7s / Rondo 23p, 9a)

Boston vodi u seriji 3-1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije