Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže Salavat Julajev

Medvjedi ispustili bodove devet puta kada su vodili

Medveščak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
26.11.2013.
u 08:29

Fizička kondicija ne bi trebala biti sporna jer Mark French radi po identičnom programu kao NHL velikani Washington Capitalsi. Naime, trener medvjeda dugo je godina bio glavni trener u njihovoj AHL filijali Hershey Bearsima.

Hokejaši Medveščaka trenutačno su sedmi u Zapadnoj konferenciji sa 45 bodova, no devetoplasiranom Spartaku, koji je prvi ispod crte klubova koji idu u doigravanje, bježe samo tri boda.

Za ulazak u doigravanje bit će dragocjen svaki osvojen bod pa zato medvjedi mogu žaliti za nedjeljnim porazom od Traktora (4:5) nakon penala jer prosuli su vodstvo 3:1 15 minuta prije kraja. Medvjedi su ubilježili čak devet poraza u utakmicama u kojima su vodili, a u pet njih vodili su čak i s dva razlike. U tim su utakmicama “izgubili” 17 bodova jer neke su otišle u produžetak, a neke do kaznenih udaraca. No ima i obrnutih primjera kada su medvjedi preokretali rezultat. Takvih je utakmica bilo sedam, a u njima su medvjedi osvojili 13 bodova.

Djelomičan razlog posustajanja u zadnjim minutama jest i taj što medvjedi imaju samo tri bekovska para, no većinom nedostatak sreće i koncentracije. Fizička kondicija ne bi trebala biti sporna jer Mark French radi po identičnom programu kao NHL velikani Washington Capitalsi. Naime, trener medvjeda dugo je godina bio glavni trener u njihovoj AHL filijali Hershey Bearsima. A priliku za nove bodove medvjedi imaju već danas (19.30 sati) u Ledenoj protiv Salavat Julajeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije