Naslovnica Sport Hokej

Medveščakovi Amerikanci i Kanađani prvi put na otvorenom klizalištu

- Mnogi su prijatelji tražili od mene ulaznicu, a jedva ću je nabaviti i za svoju zaručnicu Juliju - kazao je John Hećimović.
28. siječnja 2010. u 08:27 1 komentara 3 prikaza
Šalata, Medveščak
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Osim navijača, utakmice Medveščaka na Šalati s nestrpljenjem očekuju i igrači.

– Svaki dan u svlačionici razgovaramosamo o tome. Nitko od nas Amerikanaca i Kanađana nikad nije igrao na otvorenom i zato će i za nas to biti poseban doživljaj – rekao je napadač Medveščaka John Hećimović.

Zbog mnogo većeg interesa od kapaciteta Šalate (4000 mjesta), čak i igrači imaju problema s nabavom ulaznica.

– Fascinantno je da su se prodale za samo sat vremena, to je dokaz da nas publika voli. Ne mogu izbrojiti koliko je prijatelja od mene tražilo ulaznicu. No brinem se hoću li uopće uspjeti nabaviti kartu za zaručnicu – kazao je Hećimović.

Svi koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice za spektakl na Šalati, moći će na samo 20-ak metara zračne udaljenosti od klizališta utakmicu gledati na velikom ekranu.

Hokejaške utakmice na Šalati neće prenositi HRT. Dvoboj s Villachom u petak prenosit će Sportklub, a dvoboj s Viennom u nedjelju nitko. Naime, pravo prijenosa ima HRT, no kako je istoga dana u 17.30 finale rukometnog EP-a, jedini je način bio da se termin pomakne kasnije. U Medveščaku bi na to pristali, ali ne i na javnoj televiziji.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • tomo crni:

    termin prijenosa htv nije mogao pomaknuti jer je kasnije debilna serija poput carolije, a to se nesmije propustiti!