Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pobjeda

Medveščak na gostovanju pregazio Salzburg 6:2 i ostao prvi u Ebelu

Medveščak, KAC, Ebel (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
23.11.2012.
u 21:40

Strijelci za medvjede bili su Miller, Jeffrey, Perkovich, Naglich, Koren i Zanoški

Hokejaši Medveščaka u 24. kolu EBEL-a sa 6:2 u Salzburgu su nokautirali Red Bull. Medvjedi su imali čak šest različitih strijelaca, zabijali su Miller, Jeffrey, Perkovich, Naglich, Koren i Zanoški.

- Nadigrali smo Red Bull, dominirali od početka do kraja. Iako su poveli relativno rano, jednostavno im nismo dali da se razmašu, a malo po malo smo ih umarali ritmom. Kristan je opet bio na vrhunskoj razini, obrana je bila standardno dobra, a mi napadači samo smo iskoristili ponuđeno. Drago mi je da je i Gal Koren zabio nakon povratka, time smo pokazali da sve četiri linije Medveščaka mogu zabiti gol i biti opasne. KAC i Salzburg smo pobijedili, sada u nedjelju idemo kod Linza i po treću uzastopnu gostujuću pobjedu. Držimo prvo mjesto i ne mislimo ga tako olako prepustiti drugima – rekao je Tom Zanoški.

Rezultati 24. kola: Red Bull Salzburg - Medveščak 2:6, Alba Volan - Innsbruck 2:5, Vienna Capitals – Graz 3:4 (p), KAC – Linz 2:1 (p), Dornbirn – Villach 3:2 (p), Znojmo - Olimpija 4:2.

Poredak: Medveščak 37, Vienna 36, Villach 32, Graz 30 boda...

Ključne riječi

Komentara 4

CA
capto a parva
22:33 23.11.2012.

ZIG-ZAG

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
22:25 23.11.2012.

Oni su naš Usain Bolt, a nisu na naslovnici. Nisam lud za sportom, ali nešto tu ne štima.

JO
jožek2
06:47 24.11.2012.

O njima još jednom samo najbolje uz minimalna sredstva naspram prelošeg Dinama , koji je sramota za HR -- nogomet u Europi , ovi opet nam ujepšavaju dan u ovoj sumornoj i jadnoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije