Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVRIJEDIO OBIČAJE

McGregor više ne može iznenaditi: Montirao glavu Khabiba na bocu viskija

Monaco Grand Prix
CHRISTIAN BRUNA/REUTERS
06.07.2022.
u 18:10

‘‘Jedva čekam svoj primitak u Kuću slavnih, već sam jednom nogom unutra. Prvi sam u svemu. Svi rekordi. Brzina nokauta. Količina knockdowna. Najviše nokauta. Financija. Recite sami. Nema žurbe, još uvijek uspavljivati ljude. Pravi radnik‘‘, napisao je na svom Twitter profilu.

Popularni Conor McGregor se oglasio povodom Khabibovog primitka u Kuću slavnih prošloga tjedna, piše Fightsite.

Komemoraciju je predvodio Khabib kojeg se često spominje u ‘GOAT‘ razgovorima, koji se sa savršenih 29-0 umirovio kao prvak.

Iako je karijera i ostavština velikog Dagestanca zaslužila samo poštovanje i pljesak, ni jedno ni drugo nije došlo od strane popularnog Irca. Kao i inače, Conor se okrenuo agresiji po društvenim mrežama i objavio montiranu sliku Khabiba s njegovim ‘Proper Twelve‘ viskijem.

Osim toga, Conor je pažnju usmjerio na sebe i svoj potencijalni primitak u Kuću slavnih: ‘‘Jedva čekam svoj primitak u Kuću slavnih, već sam jednom nogom unutra. Prvi sam u svemu. Svi rekordi. Brzina nokauta. Količina knockdowna. Najviše nokauta. Financija. Recite sami. Nema žurbe, još uvijek uspavljivati ljude. Pravi radnik‘‘, napisao je na svom Twitter profilu.

McGregor je van kaveza još od poraza od Dustina Poiriera na kojem je ujedno i slomio nogu. Izgleda kako se Conor dobro oporavlja, a najaktivniji je ipak na Twitteru. Datum i vrijeme povratka još uvijek nisu poznati, no vjerojatno je već svima jasno da borci stoje u redu da bi se borili s njim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije