Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME RIJEKE

Kek gradi novu Rijeku! I uopće mu nije lako

Matjaž Kek
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.01.2018.
u 00:27

Riječani uvijek imaju odlično ozračje u svlačionici, prinove se brzo i lako uklope, to je generacijama trademark kluba. Treneru Matjažu Keku nije baš do šale.

Ristovski, Mitrović, Elez – Maleš, Mišić – Vešović, Andrijašević, Bezjak – Gavranović. Tako bi izgledala nepotpuna, ali idealna postava Rijeke koja je napustila klub od početka prošle godine. Ili ga upravo napušta.

Nedostaju samo vratar i lijevi branič. To su samo oni koje prvak s Rujevice ne bi prodavao da nije morao, a gdje su još igrači koji su otišli tiho, bez stresova i odštete poput Martića, Kulušića, Mateija, Čanađije...

Matjaž Kek
1/15

Kad se tome doda da nema ni ozlijeđenog Gorgona, jasno je da je Rijeka u odnosu na isto razdoblje prošle godine ogoljena kao glava oružara Rustema Gashija koji je atrakcija u hotelu Grande Real Santa Eulalia u Albufeiri gdje se Rijeka vratila drugu godinu zaredom na zimske pripreme.

Igrači su klupsku legendu ošišali aparatom i ostavili „malo sa strane“. Engleski gosti u resortu misle da je to onaj ekscentrik iz Prodigija, htjeli se i slikati s lažnim Keithom...

Riječani uvijek imaju odlično ozračje u svlačionici, prinove se brzo i lako uklope, to je generacijama trademark kluba. Treneru Matjažu Keku nije baš do šale. Hoda predvorjem Sante Eulalije s pogledom na pješčane plaže i Atlantik, pun briga prebire po lanjskim uspomenama, kroz glavu mu prolaze Škorini stihovi „e kakve sam konje imo“ i priprema neku novu Rijeku koja se mora ispočetka graditi.

Ako ne ove zime, realnost je i da će na ljeto otići jedan od posljednjih iz šampionskih jedanaest Filip Bradarić. I bez toga, jasno je da je Rijeka trenutačno u najtežoj situaciji od velike četvorke jer Hajduk je dobro pokrpao Ercegov odlazak, nakon „sto godina“ platio je i odštetu za nekog igrača, Osijek praktički ništa nije promijenio, a Dinamo je ionako u plusu za više od deset bodova i Gavranovića.

Komentara 6

DA
dado56
11:29 31.01.2018.

svi ti igraci kad su dosli u rijeku nisu bili ni blizu kvalitete koju su imali kad su otisli... ono što svi zaboravljaju rijeka ima najbolje uvjete za rad u hrvatskoj

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
07:45 31.01.2018.

Kek zna i uspjevaju. On je europski i nije zavičajsko balkanski. On je pošten jer je Slovenac i treba u svemu biti uzor nama balkancima.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
01:06 31.01.2018.

Reka će se opet boriti za odlično 4-tvrto mesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije