Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klubovi u krizi

Mario Mandžukić više neće biti glavna 'faca' u svlačionici

Mario Mandžukić
Foto: Facebook/Al-Duhail
1/5
07.05.2020.
u 12:41

Naš Mario Mandžukić u zimskom prijelaznom roku otišao je u katarski Al Duhail, a izgleda kako bi ovog ljeta u svlačionicu njegova kluba mogle stići nove dvije zvijezde

Nogometna industrija sigurno će dugo trpjeti posljedice pandemije koronavirusa, a na velikom iskušenju bit će i mnogi klubovi.

Kako bi ublažili gubitke, sigurno će rezati troškove, a prvi na udaru bit će igrači kojima ovog ljeto ističu ugovori.

To će biti prilika nekim igračima da pronađu nove klubove u kojima bi imali donekle istu plaću kao do sada.

Naš Mario Mandžukić u zimskom prijelaznom roku otišao je u katarski Al Duhail, a izgleda kako bi ovog ljeta u svlačionicu njegova kluba mogle stići nove dvije zvijezde.

Chelseajevi igrači Španjolac Pedro (32) i Brazilac Willian (31) navodno neće produžiti ugovor s londonskim klubom te se spominje njihov odlazak u Katar, pišu francuski mediji.

''Obojica su već upoznata s idejom da odu u klub za koji igra Mehdi Benatia i Mario Mandžukić'', piše Footmercato.

Dvojac plavaca navodno je poručio:

''Dajte nam malo vremena da razmislimo, a onda želimo razgovarati s klubom.''

Propadne li Mandžukiću transfer u Tursku, o kojem se u zadnje vrijeme mnogo piše, bivši hrvatski reprezentativac mogao bi sljedeće sezone imati pravo društvo u svlačionici.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:47 07.05.2020.

Mario je u Al Duhailu kao svoj na svome uz svoje jer u Qataru se vjeruje u bajke i mitove, ima bogatih domoljubnih vođa koji farbaju raju sa obecanjima o boljšem životu i vjecnim neprijateljima i ima sirotinje kao doma na balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije