Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emocionalan susret

Mandžo susreo prijatelja iz Bayerna: 'Hvala ti za sve zajedničke trenutke'

Mario Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
03.11.2015.
u 13:47

"Lijepo je vidjeti te opet nakon mnogo sjajnih trenutaka koje smo proveli zajedno. Hvala ti Jupp Heynckes", napisao je Mandžukić na Instagramu

Juventus u 4. kolu Lige prvaka gostuje kod Borussije Mönchengladbach, a napad ''stare dame'' trebao bi predvoditi Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac tako se vratio u Njemačku gdje je ostavio velik trag, a naletio je na starog znanca i prijatelja Juppa Heynckesa.

S njim je surađivao u Bayernu, Jupp mu je bio trener, a pod njegovim vodstvom Super Mario igrao je najbolji nogomet u karijeri i s Bavarcima osvojio sve što je mogao.

"Lijepo je vidjeti te opet nakon mnogo sjajnih trenutaka koje smo proveli zajedno. Hvala ti Jupp Heynckes", napisao je Mandžukić na Instagramu, gdje je objavio zajedničku fotografiju s Heynckesom.

Inače, dvojac je odlično funkcionirao u Bayernu, imali su mnogo poštovanja jedan prema drugome i zajedničkim snagama nizali su uspjehe.

– Mandžukić je fantastičan napadač, teško se može opisati koliko znači za momčad. Nažalost, oduzeo sam mu titulu najboljeg strijelca Bundeslige, ali bilo je to zbog višeg cilja – osvajanja Lige prvaka, rekao je jednom prilikom Heynckes.

>>Juventus slavio u gradskom derbiju, Mandžukić ušao s klupe

 

It was nice to see You again after a lot of great time that we spent together. Thank You Jupp Heynckes

Fotografiju objavljuje Mario Mandzukic Official 17 (@mariomandzukic_official)

Komentara 5

MA
Maxi73
15:16 03.11.2015.

Zlatno vrijeme Mandže i Bayerna!

DI
dinamojavolim1
15:51 03.11.2015.

ne kazem da je pep los trener ali mislim da se svaki navijac bayerna place za ovim gospodinom

MI
mirko0410
17:00 03.11.2015.

dok su bili zajedno Manđo je igral svoj najbolji nogomet a i Bayern je bio na vrhu vrhova,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije