Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Mario Mandžukić preselio u Katar, ali ovome se sigurno nije nadao

Mandžukić
Foto: Printscreen
04.02.2020.
u 16:50

– Ovo je novo poglavlje u nogometnoj karijeri. Jedva čekam sa suigračima krenuti ostvarivati klupske ciljeve – kazao je Mario Mandžukić nakon potpisa ugovora.

Mario Mandžukić ove je zime napustio Juventus i iznenađujuće preselio u Katar. Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji napadač Bayerna i Atletica za novi je klub odabrao Al-Duhail.

Mandžo je na Bliskom istoku dobio sjajne uvjete, potpisao je na godinu i pol dana i za to će vrijeme dobiti 12 milijuna eura. Njegov je transfer izazvao dosta pozornosti u svjetskim medijima, a 33-godišnji Hrvat u Kataru je dočekan kao zvijezda.

– Ovo je novo poglavlje u nogometnoj karijeri. Jedva čekam sa suigračima krenuti ostvarivati klupske ciljeve – kazao je Mario Mandžukić nakon potpisa ugovora.

No, čini se da Mandži ne ide sve prema planu. Naime, naš napadač do sada je odigrao pet utakmica za Al-Duhail i zabio samo jedan gol. Proteklog je vikenda zamijenjen u 69. minuti iako je njegova momčad u tom trenutku gubila 1:0.

No, možda se radi tek o privikavanju na novu sredinu i drugačiji nogomet od onoga u Juventusu. Mandžo će moći pokazati što zna na azijskoj Ligi prvaka koja uskoro počinje i na kojoj Al Duhail želi ostvariti dobar rezultat.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar majkuvam
majkuvam
17:30 04.02.2020.

A što ga briga?Neka odsjedi na klupi,pokupi lovu i u zasluženu mirovinu.Samo neka se ne živcira nepotrebno.

KA
kajinx
17:59 05.02.2020.

Super Mario! Bio, ostao i uvijek će biti !

Avatar stef99
stef99
18:51 04.02.2020.

Mandžo, je vrlo koristan i vrjedan pošten igrač, ne štedi se, daje sve od sebe, zato sva sreća za velemajstora, ......... bolan, ba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije