Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne uklapa se

Mandžukić na udaru kritika: Nevidljiv je i neučinkovit!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.10.2015.
u 15:11

Morata i Dybala su idealni dvojac, a Mandžukić i Zaza su limitirani, piše Gazzetta.

Mario Mandžukić nije se na najbolji način nakon ozljede vratio u momčad Juventusa. Stara dama nakon remija bez pogodaka u derbiju s Interom jednakim rezultatom iz Torina je ispratila i Borussiju (M) u Ligi prvaka.

A na udaru kritika zbog neefikasnosti crno-bijelih našao se i hrvatski napadač. Talijanski mediji nakon utakmice s njemačkom momčadi dali su mu najniže ocjene i opisali ga kao ''neučinkovitog i nevidljivog''.

Zamjerili su mu i lošu suradnju s Alvarom Moratom, partnerom u napadu, koji je miljenik trenera Massimiliana Allegrija i ima ''zacementirano'' mjesto u prvom sastavu.

– Za razliku od Bayerna u kojem je blistao, Juventus igra u sustavu 3-5-2 i nema toliko kvalitetne bočne igrače pa Mandžukićeve kvalitete ne mogu doći do izražaja jer ne dobiva toliko iskoristivih lopti sa strane – navodi Gazzetta te dodaje:

– Neupućeni su maštali kako će Hrvat nadomjestiti veliku prazninu nastalu odlaskom Carlosa Teveza, no jasno je da nisu isti tip igrača, a niti klasa.

Talijanski mediji, ali i navijači još zamjeraju Allegriju forsiranje Morate dok skupocjeni Paulo Dybala (plaćen 32 milijuna eura) dobiva vrlo malo prilika.

– Juve je izgubio mnogo na talentu i nepredvidljivosti pa je nevjerojatno da takav talent igra desetak minuta po susretu – tvrdi Gazzetta uz naslov ''Morata i Dybala su idealni dvojac, a Mandžukić i Zaza su limitirani''.

Trener stare dame sve je objasnio ovako:

– Dybala je iznimno kvalitetan, ali kako nema visinu ni fizičku snagu, morao bi promijeniti način igre. Morata s druge strane može igrati s bilo kojim suigračem u špici i čini sve što od njega tražim.

>>Dvoboj Ronalda i Ibre završio bez golova, Modrić ušao s klupe

>>Navijači Manchester Cityja bit će kažnjeni zbog zviždanja himni Lige prvaka

Komentara 11

GL
GLADIATOR
16:29 22.10.2015.

Ne kužim njegove transfere, potpisao za Atletiko i Juve u najgorim trenucima, oba kluba nisu mogli ponoviti prošlu sezonu, imam informacije da je odbio MU zbog Juventusa, ja njega nekontam, on vjeroatno voli nemoguće misije...

BA
barkod
18:50 22.10.2015.

U Dinamu i Wolfsburgu mogao proći igrača , imao šprint i brzinu , jasno udarac glavom odličan te Bayern pod Heynckes-om , poslije toga igra nekakvog sidraša , non stop nekakva borba bez ikakvog učinka. Ako ubrzo nešto ne promijeni u pristupu u glavi i igri, ubrzo će biti igrač za evropske klubove druge lige.

MA
-Marsijanac-
20:31 22.10.2015.

Za Mandzu je Bayern bio idealan; imao je 2 fantasticna krila, tako da je samo morao podmetnuti nogu ili glavu. Za svaki drugi ustroj Manzo nije dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije