Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP STUTTGART

Marin Čilić prekinuo trogodišnji post i osvojio turnir, a s njim i Mercedes

GER, ATP Tour, Mercedes Cup in Stuttgart 2021
EXPA/PIXSELL
13.06.2021.
u 14:41

Ovo je bio njihov treći međusobni ogled i treća pobjeda Čilića koji je zadnji put osvojio turnir u londonskom Queen's clubu 2018.

Hrvatski tenisač Marin Čilić osvojio je naslov na teniskom ATP turniru u Stuttgartu gdje je u finalu sa 7:6, 6:3 poslije sat i 50 minuta igre svladao trećeg nositelja Kanađanina Felixa Augera Aliassimea.

Prvi set je donio izjednačenu igru dva tenisača, po jednom su obojica izgubili servis, a na kraju ga je nakon tie breaka osvojio Čilić. U drugom je setu Čilić uzeo Augeru- Aliassimeu servis za vodstvo 5-3 što je taj set, ali i cijeli meč.

Čilić je protiv 21. tenisača svijeta servirao sedam aseva, dok je Kanađanin servirao četiri, ali i napravio šest dvostrukih grešaka. Čilić je dva puta uzeo suparniku servis iako je imao deset break prilika, a svoj je izgubio samo jednom.

Ovo je bio njihov treći međusobni ogled i treća pobjeda Čilića koji je zadnji put osvojio turnir u londonskom Queen's clubu 2018.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:25 14.06.2021.

vrijeme za novi auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije