Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori za predsjednika

Kustić: Rekao sam Šukeru što mu zamjeram, potrebne su promjene

23.11.2017.
u 19:43

– Rekao sam otvoreno predsjedniku Šukeru što mu zamjeram. Hrvatskom nogometu nužne su promjene i pri tome ostajem

Saborski zastupnik HDZ-a iz Novalje Marijan Kustić ne osjeća se izbornim gubitnikom iako objektivno, u konkurenciji Davora Šukera i Darija Šimića, njegove dužnosničke kvalitete teško mogu doći do izražaja.

Naime, Kustić bi, u slučaju kandidature, bio jedini čovjek iz nogometnoga sustava u toj utrci, čovjek koji je u nogometu prošao sve; bio je nogometaš i sportski djelatnik i najbolje poznaje nogometni sustav iznutra.

1/15

– Ja se nisam kandidirao za predsjednika HNS-a niti ste od mene ikada čuli da sam to najavio, prema tome ne mogu se osjećati gubitnikom. Hoću li se ipak kandidirati? Odlučit ću u petak; uzeo sam si malo vremena za razmišljanje jer to je delikatna odluka. Naime, kada bih išao u utrku za predsjednika, morao bih napustiti posao u Saboru. I što kad bih eventualno izgubio, pa makar i za jedan glas, gdje bih onda bio? – kazao nam je Kustić.

Saznajemo kako je na sjednici Izvršnoga odbora HNS-a imao hrabrosti iznijeti niz zamjerki na rad Saveza.

– Rekao sam otvoreno predsjedniku Šukeru što mu zamjeram. Hrvatskom nogometu nužne su promjene i pri tome ostajem – ističe Kustić.

Ne budete li kandidat za predsjednika, kome dajete veće šanse, Davoru Šukeru ili Dariju Šimiću?

– Između njih dvojice Šukeru bih dao veće šanse za pobjedu – uzvraća Kustić.

1/7

Kojega će kandidata podržati vaša Ličko-senjska županija?

– O tome će odlučiti naš Izvršni odbor. Međutim, od obojice kandidata za predsjednika HNS-a očekujem da dođu k nama i iznesu nam svoj program. Na osnovi toga mi ćemo donijeti svoju odluku – zaključio je Kustić, po svemu sudeći tek virtualni kandidat za predsjednika.

Naime, o njemu su tjednima šuškali kuloari, dok sam Kustić ni u jednom trenutku nije sam istupio i najavio da želi biti predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Bit će zanimljivo vidjeti kome će se prikloniti njegov županijski savez s obzirom na to da je Kustić izrazio nezadovoljstvo Šukerovim radom, ali je tri godine ipak bio član njegova Izvršnoga odbora. 

1/10

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije