Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ANGAŽMAN

Slaven Bilić preuzima reprezentaciju koja se nikad nije plasirala na SP?!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.11.2017.
u 18:33

Reprezentacija Uzbekistana trenutno je 80. momčad Fifine ljestvice, a najbolji plasman bilo joj je 45. mjesto. Nikad nisu izborili plasman na Svjetsko prvenstvo.

Nogometna reprezentacija Uzbekistana u potrazi je za novim izbornikom, a u konkurenciji su dva hrvatska trenera - Slaven Bilić i Branko Ivanković. Objavio je to tamošnji savez na službenoj stranici.

Bilić je nedavno dobio otkaz u West Hamu, a ranije je vodio Hajduk, Hrvatsku, Lokomotiv i Bešiktaš. Ivanković dvije godine vodi iranski Persepolis, dok je prije toga bio izbornik Irana te terener Dinama.

Slaven Bilić
1/11

Osim hrvatskog dvojca, navode se i Rumunj Dan Petrescu, Srbi Slavoljub Muslin i Miodrag Radulović, Talijani Angelo Alessio i Walter Mazzarri, Nijemac Bernd Storck i Nizozemac Bert van Marwijk.

Reprezentacija Uzbekistana trenutno je 80. momčad Fifine ljestvice, a najbolji plasman bilo joj je 45. mjesto. Nikad nisu izborili plasman na Svjetsko prvenstvo. Čitava momčad vrijedi skromnih 9,45 milijuna eura, a većinu čine igrači iz domaće lige te nekolicina koji igraju u Kini, Emiratima, Rusiji i Japanu.

Komentara 13

PI
pinkec
19:16 23.11.2017.

Na Dasovićevo pljuvanje po HNS-u i pristrano i neobjektivno navijanje za novog Predsjednika HNS-a kandidata Šimića, ne može se staviti komentar ili protivni argumenti, što je dokaz silovanja i ne demokratskih metoda oko izbora u HNS-u!

JI
jimpx131
19:11 23.11.2017.

"a kada većinom čine domaći igrači" - osim što novinar nije baš pismen, pa nije jasno što ova rečenica znači, ne vidim čuda u tom da za reprezentaciju igraju državljani te zemlje...

GE
Germanicus
06:29 24.11.2017.

A ja mislio da preuzima Sloveniju!😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije