Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

Mamić i HDZ požurili su izbore da se oporba oko Šimića ne bi organizirala

Davor Šuker, Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
23.11.2017.
u 13:20

„Ako je, kažu pametni ljudi, nogomet ogledalo društva, onda naš nogomet sa stotinama teških afera i strašnim kriminalom, sjajno ocrtava društvo koje je stvorila vladavina dosadašnjih političara"

Danas se u Hrvatskom saboru raspravljalo o stanju u nogometu i izborima koji će se održati u Hrvatskom nogometnom savezu. Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov bio je prilično konkretan u svojem govoru.

- Kako na suđenju gospodinu Mamiću stvari za njega ne stoje baš najbolje i kako bi onemogućili da se oporba okupljena oko Darija Šimića organizira, Šuker i Mamić te njihovi pokrovitelji iz HDZ-a brže bolje organiziraju izbornu skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza. HDZ je trebao imati čak dva kandidata, kako im nogometna krava muzara ne bi pobjegla iz dvorišta, istaknuo je Petrov u svom izlaganju te dodao da je drugi uz Šukera trebao biti njihov saborski zastupnik Marijan Kustić te konstatirao kako je očito da je Mamićev utjecaj u HDZ-u i dalje jak iako više ne organizira rođendane.

„Ako je, kažu pametni ljudi, nogomet ogledalo društva, onda naš nogomet sa stotinama teških afera i strašnim kriminalom, sjajno ocrtava društvo koje je stvorila vladavina dosadašnjih političara. Tvrde kako su se promijenili, kako je sve lege artis i kako predano rade na boljitku naše domovine i sprječavanju odlaska desetina tisuća ljudi u najboljim godinama. A onda baciš pogled na nogomet i sve ti postane kristalno jasno, čak i ako inače nije. Nogomet je ocrtavao i Agrokor i sve druge afere jer je nogomet, sviđalo nam se to ili ne, pod većim povećalom javnosti od gospodarstva“, dodao je Petrov.

Davor Šuker, Zdravko Mamić
1/10

Zaključio je kako će se Most nezavisnih lista i dalje zalagati da sport ostane sportašima i sportskim djelatnicima, osim naravno onima s teškim optužnicama za organizirani kriminal. „Tražimo i apeliramo i na sportsku i političku elitu da ne uništavaju nogomet i druge sportove zbog nečijih partikularnih interesa. Sjetite se da biste morali biti uzor djeci i mladima i da sport postoji zbog zdravog natjecanja, zdravog tijela i duha“ zaključio je Petrov svoje izlaganje.

Komentara 12

PA
pappmisi
15:45 23.11.2017.

Smesni ste !!

Avatar lisabon
lisabon
13:37 23.11.2017.

Hahahaha ovom Mostu nikad kraja.I tu bi oni vodili glavnu rijec.Mislim da treba biti i misljenje Bulja i svakako Bauka,a nikako bez Ostoje i Jovanovica.Najbolje da nam sabor odredi predsjednika HNSa kao u Peruu pa da nas FIFA otjera sa svjetskog prvenstva jer kako ono kazu "navijaci naseg najveceg kluba "Da Bog da sve izgubili.I nista nije vazno ni sveto osim Hajduka ,a on eto vec 12 godina zivi na aparatima .

KA
kajinx
14:20 23.11.2017.

Kakva propaganda! Ovakvi napadi na hrvatski nogomet se ne događaju niti kod izbora za Merkel, Brexit, Putina ili Clintona. Niti CIA nije dorasla ovim metodama. Dizač tegova je sve ovo počeo i ne odustaje od uništenja HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije