Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna večer

Marca i Simeone nahvalili čudesnog Hrvata: Grbić je branio veličanstveno, on je jedan predivan dečko'

LaLiga - Athletic Bilbao v Atletico Madrid
VINCENT WEST/REUTERS
16.10.2022.
u 14:37

Obrana je opet dospio u fokus javnosti, hoće li i izbornika Dalića?

Ivo Grbić konačno je doživio svojih pet minuta slave i zablistao na golu Atletica protiv Athletica iz Bilbaoa.

San Mames je uvijek vruće gostovanje, ali ekipa Diega Simeonea je uspjela odnijeti sva tri boda i za taj podvig velike zasluge ima povremeni reprezentativac Hrvatske. 

Marca je bila očarana njegovom partijom i s dvije sjajne obrane.

- Grbić je morao uskočiti umjesto ozlijeđenog Oblaka i 20 minuta koje je dobio iskoristio je fenomenalno. S par odličnih obrana je spasio momčad. Pokazao je da može biti ne samo rezerva nego i važan igrač Atletica -

 

 

Simeone je nahvalio hrvatskog čuvara mreže na press konferencije poslije susreta.

- Grbić je bio igrač odluke. Ono što je pokazao nakon ulaska u igru je veličanstveno. Jako sam sretan zbog njega jer moram vam ispričati kako je on divan dečko. Taj momak je primjer skromnog, poniznog radnika punog poštovanja i žudnje za učenjem. Tijekom žestoke ofenzive Athletica, kada se činilo da nam je u kaznenom prostoru neprekidno po 100 njihovih igrača, on je oduševljavao odličnim obranama, ali i mirnoćom. Grbić je živi primjer da vam se ako se držite one slavne fraze 'rad, rad i samo rad' na kraju to vrati i isplati.- zaključio je Argentinac.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije